· 

Een warm welkom aan blogsponsor Kasparov

Dit blok zijn onze sponsoren Kasparov en Welten de blogsponsoren. Vandaag zetten we Kasparov in de spotlight en stellen zij zich voor!

 

Kasparov is de intermediair voor financials. Wij bemiddelen financials (zowel vast via werving en selectie als via interim) in het bedrijfsleven en vervullen vacatures van financieel medewerker tot aan de CFO. Dit doen wij in de gebieden Randstad en Brabant. Eind 2009 is Kasparov opgericht en inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een mooie club met 35 medewerkers. Zelf werken wij vanuit de Watertoren aan de Wilhelminasingel, onze eigen interim professionals werken verspreid bij diverse mooie opdrachtgevers. 

 

Al onze interim professionals zijn financieel geschoold en vast in dienst bij Kasparov. Via Kasparov voeren zij vervolgens toffe opdrachten uit. Zo kun je in één jaar op de financiële afdeling hebben gezeten van een groot internationaal modehuis, een Duitse automotive en bij een bouwbedrijf. Naast uitdagende functies bieden wij al onze interim professionals mooie opleidingsmogelijkheden aan, op zowel persoonlijk en professioneel vlak. Daarbij hebben wij een driejarig ontwikkelingsplan voor al onze medewerkers. 

 

Sinds twee jaar zijn we als hoofdpartner betrokken bij s.v. Oase en hebben wij samen al een aantal toffe activiteiten gedaan. Wij vinden het belangrijk om betrokken te blijven met scholen en verenigingen, om zo het gat tussen studenten en de arbeidsmarkt te verkleinen, dit is ook een van de uitgangspunten van Oase.

 

Wij kijken uit naar de samenwerking dit jaar en in de toekomst!

Reactie schrijven

Commentaren: 0