· 

Even voorstellen: blogsponsor Welten

Dit blok zijn onze sponsoren Kasparov en Welten de blogsponsoren. Vandaag zetten we Welten in de spotlight en stellen zij zich voor!

 

Je bent net afgestudeerd en wilt je carrière starten in de financiële sector. Maar in welke richting je precies wilt gaan starten is nog onduidelijk, je bent namelijk nog niet bekend met de sector. Starten bij Welten met traineeship De Nieuwe Financieel Professional biedt veel kansen. Tijdens het traineeship doe je namelijk de kennis, vaardigheden en werkervaring op die van financieel professionals anno nu wordt gevraagd.

 

Over het traineeship

Het traineeship start met een Kick-Off, je leert de andere deelnemers en de organisatie een week voorafgaand alvast wat beter kennen. De week daaropvolgend start je met het twee weken durend intern programma van het traineeship. Gedurende die twee weken staan de sleutelcompetenties verbinden, samenwerken, zelfsturing & ontwikkeling, probleemoplossend vermogen en verbeteren centraal. Ons e-assessment geeft aan welke competenties jij al goed beheerst en op welke competenties jij je nog extra moet focussen. Je behaalt daarnaast door middel van onze examentrainingen minimaal Wft Basis en de Wft’s die aansluiten bij jouw ambitie. Niet alleen onze trainers leren je alles over financieel klantcontact en multichannel, je leert namelijk ook zeker van, en met elkaar in dit traineeship. Natuurlijk wordt er in deze twee weken ook aandacht besteed aan ontspanning. Zo ga je samen met de andere trainees de bossen in voor een mooie  en leerzame teamtocht en is er iedere avond ruimte voor gezelligheid in ons eigen café ‘Carpe Diem’.

 

 

De goede balans tussen werken, ontwikkelen en ontmoeten is dé reden voor veel starters om aan de slag te gaan bij Welten. Na het volgen van het traineeship start je namelijk direct met je eerste opdracht bij één van onze opdrachtgevers. Deze opdracht vervul je op detacheringsbasis en dat betekent dat je voor een bepaalde periode een opdracht vervult in loondienst van Welten. Hierdoor ontmoet je verschillende mensen en daarmee vergoot je jouw netwerk in de financiële sector. Ook maak je kennis met verschillende bedrijfsculturen en beslis je op basis van jouw opgedane kennis en ervaring in welke richting jij jezelf wilt ontwikkelen. Op basis van jouw ambities en een e-assessment maak je samen met je manager een persoonlijk ontwikkelplan. De opleidingen van ons eigen opleidingsbedrijf Dukers & Baelemans zullen bijdragen aan jouw ontwikkeling tot een succesvolle Nieuwe Financieel Professional.

 

 

 

Benieuwd wat Welten voor jou kan betekenen? Bekijk jouw mogelijkheden via: https://www.welten.eu/werken-bij/traineeship-de-nieuwe-financieel-professional/

Reactie schrijven

Commentaren: 0