· 

Hoe is het om te werken als interim financial bij Kasparov?


Hoe is het om als Interim Financial bij Kasparov te werken? We vragen het oud Oase lid Sjoerd Hemelaar.

 

Na het behalen van jouw HBO Bedrijfseconomie opleiding, heb je de keuze gemaakt om je carrière te beginnen als Interim Financial. Waarom heb je hiervoor gekozen?

De mogelijkheid om stap voor stap te groeien binnen verschillende sectoren, is een geweldige kans. Bovendien zie je de groeiende veranderingen in de financiële sector vanuit verschillende invalshoeken. Het ‘legaal switchen’ tussen bedrijven en intussen groeien, zorgt voor steeds nieuwe uitdagingen. Die geven mij de energie om me te blijven ontwikkelen en te groeien als Finance Professional.

 

En waarom is de keuze op Kasparov gevallen?

In mijn tijd bij de studievereniging, kwam ik meerdere keren in contact met Kasparov. Daaruit bleek al snel dat zij net afgestudeerde Financials de kans geven zich te ontwikkelen als Finance Professional. Kasparov heeft mooie opdrachtgevers waar ik graag voor zou werken, daarnaast bieden ze ook ontwikkelmogelijkheden door he bieden van trainingen en opleidingen.

 

Eigenlijk zie je jouw Kasparov collega`s niet veel, hoe ervaar je dit? Heerst er wel eenteamgevoel binnen de Interim tak van Kasparov?

Ondanks dat men steeds op een eigen opdracht zit, is er een hecht teamgevoel met collega’s. Iedereen staat open voor een praatje en het delen van ervaringen. Er heerst altijd een goede sfeer binnen het team en iedereen kent elkaar, dat maakt de afstand tot elkaar erg klein.

 

Waar zit je nu?

Mijn eerste opdracht heb ik op de financieel afdeling van Xenos uitgevoerd. En momenteel ben ik werkzaam bij ELHO, een grote producent van kunststof potten. Hier houd ik me nu bezig met periodieke rapportages/afsluitingen en forecast berekeningen. Deze opdracht loopt bijna af en waar ik dan naar toe ga staat nog niet vast.

 

En hoe zie je jouw carrière verder ontwikkelen?

De komende vijf jaar hoop ik te groeien in mijn opdrachten, waarbij ik steeds uitgedaagd word om nieuwe dingen te leren. Bovendien wil ik graag naast mijn interim-opdrachten een master halen.

 

En dat kan?

Jazeker, Kasparov biedt naast de trainingen in het Kasparov College ook de kans voor persoonlijke opleidingsmogelijkheden.

 

Mocht jij nu ook net als Sjoerd je carrière willen beginnen als Interim Financial bij Kasparov, of zou je hier graag meer informatie over ontvangen, dan kun je altijd contact opnemen met Recruiter Jaco de Pee, via jaco@kasparov.nl


Reactie schrijven

Commentaren: 0