· 

Even voorstellen: Kasparov!

Vandaag willen wij van SV Oase Kasparov in de spotlight zetten en ze aan jullie voorstellen!


Happy new school year!

De zomervakantie lijkt alweer maanden geleden en je begint inmiddels al aardig gewend te raken aan het studentenleven. Het nieuwe schooljaar betekent natuurlijk ook dat Oase weer nieuwe leden mag verwelkomen, en die willen wij van harte welkom heten. Sinds 2016 werkt Kasparov samen met Oase en vanaf dit jaar zijn wij zelfs als hoofdsponsor bij de vereniging betrokken. Dat betekent dat wij bij veel activiteiten aanwezig gaan zijn, maar wie is Kasparov nu precies. Graag stellen wij ons aan alle nieuwe leden voor. 


Kasparov is de intermediair voor financials. Wij bemiddelen financials (zowel vast, via werving en selectie, als op interim basis) op alle denkbare financiële vacatures binnen het bedrijfsleven. Dit doen wij in de gebieden Randstad en Brabant. Opgericht in 2009 en inmiddels uitgegroeid tot een mooie club met meer dan 50 medewerkers. Wij werken vanuit de Watertoren aan de Wilhelminasingel, onze eigen interim financials werken verspreid bij diverse mooie opdrachtgevers. 


Al onze interim financials zijn financieel geschoold en vast in dienst bij Kasparov. Via Kasparov voeren zij vervolgens toffe opdrachten uit. Zo kun je in één jaar op de financiële afdeling hebben gezeten van een groot internationaal modehuis, een Duitse automotive en bij een bouwbedrijf. Je doet dus veel kennis op door diverse ervaringen op de werkvloer maar daarnaast investeren we ook in opleidingen voor onze financials. Via het Kasparov College bieden we alle interim financials een geaccrediteerde post-bachelor aan. 


Wie gaan jullie zien bij de activiteiten? Wij zijn Jaco de Pee en Anieke Ouwerkerk en vormen samen het recruitmentteam. Jaco is sinds 2016 in dienst en heeft het recruitmentbeleid opgezet. Door de groei van Kasparov is Anieke per 1 augustus 2018 gestart als recruiter. Samen zijn wij verantwoordelijk voor het campusrecruitment en het aannemen van starters voor onze interim tak.

 

Wil je op de hoogte blijven wat wij doen? Volg dan onze Instagram @kasparov.nl

 

Tot snel! 


Deze blog is mede mogelijk gemaakt door:


Reactie schrijven

Commentaren: 0