· 

SV Oase alumni Marnix maakt de switch naar Business Intelligence


Lees in deze gastblog van hoofdsponsor Kasparov Finance & BI het verhaal van SV Oase alumni Marnix Pot, Interim Financial bij Kasaprov Finance & BI. 


Ervaringen bij SV Oase 

 

Oud-Oaser Marnix Pot is momenteel werkzaam als Interim Financial bij onze sponsor Kasparov Finance & BI. Marnix blikt terug op zijn tijd bij Oase: “De tijd bij Oase heeft mij geholpen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Het was een leuke tijd, waarin ik heb veel mogen doen (activiteiten, introkamp, voorzitter, PR). Daarnaast heb ik veel mensen leren kennen. Ik kan wel zeggen dat ik door Oase als persoon ben gegroeid.”

 

Kasparov Financials & BI

 

Na het afstuderen vond Marnix de overstap naar het werkende leven vrij makkelijk: “Ik had al werkervaring opgedaan door stages. Daarnaast heb ik tijdens de studie gewerkt als financieel medewerker bij een advocatenkantoor. Bij Kasparov kreeg ik direct een leaseauto en een telefoonabonnement. Als je vragen hebt of er zijn zaken waar je tegen aanloopt, staan de teamleiders voor je klaar om je daarbij te helpen. Dat ervaar ik nog altijd als heel prettig.”

 

Marnix werkt nu bijna 2 jaar als interim financial. Dat houdt in dat hij tijdelijke opdrachten uitvoert bij klanten van Kasparov. Zo ervaart hij in korte tijd verschillende bedrijven. Na verschillende opdrachten als Interim Financial wilde hij de overstap maken naar de Business Intelligence tak binnen Kasparov Finance & BI. De markt vraagt steeds meer om BI-consultancy. Kasparov Finance & BI benadert die vraagstukken vanuit finance en neemt graag specialisten onder de hoede die ook zo redeneren. Dus toen Marnix zijn ambitie op tafel legde, werd snel geschakeld. Kasparov Finance & BI biedt de opleiding, hij investeert tijd. Véél tijd, want de lat ligt hoog. 

 

Een carrière move die allereerst aansluit bij zijn persoonlijke wensen en perfect past bij de mogelijkheden die Kasparov Finance & BI biedt. “Ik merkte dat ik door veranderende interesses behoefte had aan een nieuwe impuls. Met de opkomst van Power BI en Business Intelligence in het algemeen leek mij dit dus een mooie vervolgstap. Ik denk dat de ervaring in flexibiliteit, projecten en consultancy door mijn interim ervaring zeker van pas komen. Ik heb ontzettend veel zin in mijn nieuwe uitdaging!” 

 

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0