· 

Vooruitkijken naar de arbeidsmarkt


De maand maart is in zicht en dit betekent ook dat we richting de laatste loodjes van dit collegejaar gaan. Zo ook voor de afstudeerders. Lees hier meer over in deze gastblog van onze hoofdsponsor Kasparov Finance & BI. 


Voor veel studenten is het einde in zicht: afstuderen. Dat heet niet voor niets zo, want na het AFstuderen ben je overal vanAF. Dan heb je je doel bereikt, dan is je missie geslaagd, dan ben je he-le-maal klaar. Heerlijk! Een lange, hete zomer strekt zich voor je uit, waarin jij als een koning of koningin door het leven stapt. Zo zal het zijn, toch?

 

Natuurlijk zal het zo zijn. Maar daarna begint een nieuw hoofdstuk. Je weet het wel, maar misschien heb je nog niet de rust en focus gevonden om daar écht bij stil te staan. Eerst maar eens afstuderen, denk je. En dat klopt, want anders begint dat nieuwe hoofdstuk niet eens. Althans, zonder diploma ziet het er heel anders uit. Dan heb je voor niks zo geploeterd.

 

Dat gaat natuurlijk niet gebeuren. Uiteraard is het verstandig om stil te staan bij je professionele toekomst. Je carrière gaat jarenlang duren, dus laat het alsjeblieft een beetje léuk worden. Passend bij jouw persoon, jouw wensen, jouw kwaliteiten. Het voordeel is dat je in Finance veel kanten op kunt. Mijn idee is dat ik je een eindje op weg help. 

 

Hoe dan? Ik ben Recruiter bij Kasparov Finance & BI. Wij koesteren carrières en hebben de mooiste vacatures in Brabant en de Randstad, óók voor interim financials. Wij weten dus wat er te koop is. En daar vertel ik je graag alles over, zodat je een indruk krijgt van het nieuwe hoofdstuk in je leven. Toen ik zelf afstudeerde, had ik geen idee welke kant ik op wilde, waar mijn interesses lagen. Na een tijdje interim wist ik dat wél en nu heb ik een baan, die perfect bij me past. 


Interesse in de mogelijkheden bij Kasparov Finance & BI?


Interesse om af te spreken? Stuur mij een mail en ik doe de rest. Dan zul je nóg meer genieten van die hete zomer. 

 

Succes met je afstuderen!

Chris van der Woel

Tel: 06 550 156 86

chrisvanderwoel@kasparov-financials.nl


Reactie schrijven

Commentaren: 0