Buitenlandse Studiereis

Ieder jaar vindt in november de buitenlandse studiereis plaats. Dit is jaarlijks een van de hoofdactiviteiten van Oase en wordt gezien als de gezelligste schoolweek van het jaar!

Die reis wordt georganiseerd door de buitenlandse reiscommissie. Deze commissie zet ieder jaar weer een reis neer die door geen enkele deelnemer vergeten wordt in zijn of haar leven!

Elk jaar vertrekken we met studenten, Oase leden en docenten naar het onbekende om een mooie stad te verkennen. Zo leer jij je medestudenten, docenten en Oase leden op een andere manier kennen dan tijdens de colleges.

De afgelopen jaren zijn steden als Praag, Hamburg, München, Keulen, Boedapest en Krakau al bezocht. De buitenlandse reis staat voornamelijk in het teken van gezelligheid. We gaan iedere avond op stap, dit is uiteraard een vrijblijvende keus! Naast het feesten bezoeken we ook de grootste internationale bedrijven, universiteiten en komen andere culturele aspecten van de stad aan bod.

In 2018 ging de laatste 'vrijwillige' reis naar Barcelona, waar we onder andere de Spaanse bank en de KVK bezochten. Een uitgebreide blog van de laatste buitenlandse reis in deze vorm is terug te vinden via deze link.

Daarnaast zijn we in 2018 nogmaals op reis gegaan, maar dit maal waren alle (!) tweede jaars studenten van de opleiding Finance & Control daarbij aanwezig. De reis ging naar het Duitse Münster. Wil je meer weten hoe deze reis er uitzag en hoe 160 studenten een week in de stad hebben overleefd? Je kunt het terug lezen in deze blog.