Master Oriëntatie

Heb jij de ambitie om na je HBO Bachelor Finance & Control door te sturen, in de richting van een Economisch georiënteerde Master en wil je meer informatie over hoe het daadwerkelijk is in de collegebanken van de universiteit? Of twijfel je juist tussen werken en het volgen van een master, waardoor je net dat extra stukje inside information nodig hebt over het echte leven van een masterstudent?  

Dan is dit evenement voor jou een must be!

 

Tijdens het evenement wordt je gekoppeld aan een student van de Tilburg University die op dit moment een (pre)master in de richting Accountancy of Finance volgt. Aan deze student kun je tijdens een speeddate sessie al je vragen kwijt over hoe het is als (pre)master student aan de Tilburg University.  

Hier kun je naast je inhoudelijke vragen over de master onder andere vragen stellen over het leven op de campus, de combinatie tussen studie en werk, het studentenleven op Tilburg University en dat alles in een informele setting.

 

Voor een goede oriëntatie op je vervolgstudie of loopbaankeuze is het dan ook zeker een aanrader om hier aanwezig te zijn!

Datum

Dit evenement zal plaatsvinden op: 8 februari 2021

 

Inschrijven

Inschrijven voor dit evenement kan middels het aanmeldformulier. 

  

 

Organisatie

Dit evenement wordt georganiseerd in samenwerking met Asset | Accounting & Finance, de studievereniging van de economische faculteit van de Tilburg University.