Netwerkborrel


Een aantal keer per jaar organiseert SV Oase een netwerkborrel. Je vraagt je nu vast af wat deze activiteit precies inhoud.

 

De netwerkborrel is 'The Place to be' om op een informele manier in contact te komen jou potentiële werkgever. Hier zijn namelijk diverse relaties van SV Oase aanwezig, dit is met name handig als je zoekt naar een (afstudeer)stage, maar ook voor een passende bijbaan. Sommige studenten vinden hier hun eerst baan nadat zij zijn afgestudeerd.  

Het doel van deze middag is om de studenten en relaties van SV Oase met elkaar te verbinden door middel van een spel. Dit natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje.

 

Je maakt kennis met bedrijven en bedrijven met jou. Het is belangrijk dat het bedrijf de juiste kandidaten vindt. Wellicht nog belangrijker is dat jij je goed voelt bij het bedrijf waar je aan de slag gaat. Passen de cultuur en de werknemers bij jou?

 

Kleed je wel representatief aan, dit geeft naast een professionele uitstraling ook aan dat jij er energie aan wilt besteden binnen de organisatie waar je aan de slag wilt.

 

Concrete informatie volgt wanneer het evenement nadert. Je kunt jezelf dan ook inschrijven.

 

Mocht je al vragen hebben, stuur een mailtje naar info@sv-oase.nl óf spreek een van onze leden aan. 

Agenda netwerkborrels: 

 

Momenteel zijn er geen netwerkborrels gepland. Op onze sociale media kanalen houden we je op de hoogte wanneer er een nieuwe netwerkborrel is ingepland.