Relaties

Kasparov

Zowel kandidaten op carrièrepad als onze klanten vinden in Kasparov een sparringspartner met kennis van zaken, die niet uit is op een snelle deal, maar werk maakt van een bestendige relatie.

Onze snelheid van handelen ligt hoog, maar we gaan evenwel secuur te werk in het selectieproces van financieel personeel. Een snelle match is immers pas een goede match als er een arbeidscontract achter ligt. De frustratie en de kosten van een slechte arbeidsrelatie willen we vrijwel uitsluiten door niet te gokken op haastig succes.

Kasparov kent zijn kandidaten ècht.' Klik hier om direct contact op te nemen!

Belastingdienst

‘De Belastingdienst draagt bij aan een financieel gezond Nederland. Dat doet de dienst door eerlijk en zorgvuldig belasting te heffen en te innen en toeslagen uit te keren. Daarnaast draagt de Belastingdienst bij aan een financieel gezonde, concurrerende en veilige Europese Unie.’

De Belastingdienst bestaat al ruim 200 jaar. Ondanks alle veranderingen is de opdracht eigenlijk nauwelijks veranderd: ervoor zorgen dat de belastingen eerlijk en zorgvuldig worden geheven.

Om meer te lezen over de missie en visie van de belastingdienst klik dan hier

Accon avm

Accon avm is dé advies- en accountantsorganisatie voor ondernemers in het MKB. Als advies- en kennisorganisatie streven wij er naar ondernemen duurzamer, aantrekkelijker, eenvoudiger en uitdagender te maken. Met onze eersteklas diensten en advies stimuleren wij ondernemers hun onderneming naar een hoger plan te brengen.

Naast ondernemende klanten zullen dan ook de ondernemende, ambitieuze werknemers zich bij Accon avm thuis voelen. Samen maken zij het verschil.

Klik hier om direct contact op te nemen!

Boskalis

27°Coaching

ABAB

Joanknecht

Avans hogeschool

S.V. Oase is de studievereniging van Finance & Control aan Avans Hogeschool te Breda. Veel van onze activiteiten worden in samenwerking met Avans geregeld. Zo is bijvoorbeeld de studiereis naar het buitenland en het introductiekamp onderdeel van het lesprogramma. Ook houden wij activiteiten die aansluiten bij het curriculum, denk hierbij bijvoorbeeld aan gastcolleges of activiteiten waar je in aanraking kan komen voor een stageplek.

Klik hier om naar de site van Avans te gaan.