Vacature Accon avm

Stagiair Accountancy Samenstelpraktijk Agro Goes 

Zet jij de eerste stap naar een succesvolle carrière in accountancy?

 

Wij helpen je alles uit jezelf te halen!

 


Hi Young Talent, wij zoeken jou! Tenminste, als je een ambitieuze aanstormende agrarische accountant bent die niet kan wachten om uit de schoolbanken te duiken en in de praktijk te springen.

Een blik in je toekomst
Het is maandagochtend 08:00 uur als je op kantoor aankomt. Het is nog rustig want niet iedereen is een ochtendmens. Eerst: koffie. Verse Peeze koffie. Want niemand wordt gelukkig van slechte koffie, toch?

Je week start met een teamoverleg: welke zaken lopen er en loopt alles volgens planning? Na het overleg heb je een telefonische afspraak met een agrarische klant; er mist nog informatie waardoor de jaarrekening niet kan worden afgesloten. Verder staat je ochtend in het teken van zelfstandig (deel)administraties voeren en posten inboeken.

Na de lunch evalueer je samen met je stagebegeleider de ontwikkeling en voortgang van je stage. De rest van de middag werk je samen met een ervaren collega aan de jaarrekening van een klant. 

Zo, de dag zit erop! Je bent lekker vroeg begonnen vandaag waardoor je nu mooi op tijd naar huis kan. Aangezien jij thuis nog graag mag meehelpen op de boerderij komt dat goed van pas!

Hoe jij het verschil gaat maken
Dit doe je door het nauwkeurig uitzoeken en ordenen van financiële stukken en het controleren, coderen en inboeken van aangeleverde gegevens en facturen. Daarnaast voer je voorbereidende administratieve werkzaamheden ten behoeve van de jaarrekening van de klant. Je verzorgt diverse aangiftes voor de klant en interpreteert cijfers op een slimme manier door je cijfermatig inzicht.

Waarom wil je dit niet missen?
Natuurlijk omdat je gewoon een goed salaris krijgt, maar vooral omdat je bij ons echt goed werk kunt doen en we je helpen alles uit jezelf te halen.

Kwaliteit staat bij ons boven kwantiteit, daarom krijg je bij accon avm de tijd en ruimte om je werk echt goed te doen. Ook helpen we je met onze accon avm academy en persoonlijke coaching om jezelf nog verder te ontwikkelen. We geloven dat goed in je vel zitten cruciaal is om goed te kunnen presteren. Daarom heeft een goede werk-privé-balans prioriteit en krijg je 30 vakantiedagen zodat je op tijd een welverdiende pauze kunt pakken. Tenslotte vinden we een gezellige, informele werksfeer net zo belangrijk als die goede kop koffie in de ochtend.

Jouw profiel 

 • Je bent analytisch, zelfstandig, klantgericht en communicatief sterk;
 • Je beschikt over een proactieve houding, inlevingsvermogen en hecht veel waarde aan professionaliteit en collegialiteit;
 • Daarnaast volg je de HBO opleiding Accountancy (AC), Bedrijfseconomie (BE) of Hogere Agrarische School (HAS);
 • Je hebt affiniteit met de agrarische sector, dit kan door bijvoorbeeld je jeugd op een boerderij te hebben doorgebracht;
 • Het betreft een stage voor de periode februari - juni 2021;
 • Je bent minimaal 32 tot 40 uur per week beschikbaar.

 

Wat wij bieden 

 • Ruimte voor jou als persoon.
 • Work & play; het is meer dan werk alleen.
 • accon avm academy voor je persoonlijke ontwikkeling.
 • Inspirerende werkomgeving.
 • Dicht bij de ondernemer.
 • Enthousiaste collega’s en gedreven ondernemers.

 

Vliegende start maken in de accountancy?
Heb je vragen of interesse in de vacature? Neem gerust contact op met onze campusrecruiter Danique Gruithuijzen via d.gruithuijzen@acconavm.nl of 06 – 23 60 73 44. Of solliciteer direct bij accon avm, wij zijn heel benieuwd naar je!