Vacature Accon avm

Stagiair Accountancy Samenstelpraktijk Goes 

Zet jij de eerste stap naar een succesvolle carrière in accountancy?

 

Wij helpen je alles uit jezelf te halen!

 


Hi Young Talent, wij zoeken jou! Tenminste, als je een ambitieuze aanstormende agrarische accountant bent die niet kan wachten om uit de schoolbanken te duiken en in de praktijk te springen.

Een blik in je toekomst

Het is maandagochtend 08:00 uur als je op kantoor aankomt. Het is nog rustig want niet iedereen is een ochtendmens. Eerst: koffie. Verse Peeze koffie. Want niemand wordt gelukkig van slechte koffie, toch?

 

Je week start met een teamoverleg: welke zaken lopen er en loopt alles volgens planning? Na het overleg heb je samen met een collega een telefonische afspraak met een klant; er mist nog informatie waardoor de jaarrekening niet kan worden afgesloten.

 

Verder staat de dag in het teken van zelfstandig (deel)administraties voeren en posten inboeken. Tussendoor evalueer je samen met je stagebegeleider de ontwikkeling en voortgang van je stage.

 

Aan het eind van de dag is het tijd om een hapje te gaan eten met een aantal collega’s! (Of je gaat gewoon thuis Netflixen, dat vinden we ook goed.)

 

Hoe jij het verschil gaat maken

Dit doe je door het zelfstandig inrichten, uitvoeren en controleren van diverse administratieve werkzaamheden. Je controleert formulieren, archiveert en corrigeert (sub)administraties indien nodig. Daar verwerk je op een gestructureerde en accurate manier documentatie en heb je kennis van administratieve processen en zie je verbeteringen. Ook ga je in de loop van je stageperiode aan de slag met het samenstellen van eenvoudige jaarrekeningen en het verzorgen van fiscale aangiftes.


Waarom wil je dit niet missen?

Natuurlijk omdat je gewoon een goede stagevergoeding krijgt, maar vooral omdat je bij ons echt goed werk kunt doen en we je helpen alles uit jezelf te halen.

 

Kwaliteit staat bij ons boven kwantiteit, daarom krijg je bij accon avm de tijd en ruimte om je werk echt goed te doen. Ook helpen we je met onze accon avm academy en persoonlijke coaching om jezelf nog verder te ontwikkelen. We geloven dat goed in je vel zitten cruciaal is om goed te kunnen presteren. Daarom heeft een goede werk-privé-balans prioriteit en krijg je de ruimte om op tijd een welverdiende pauze te pakken. Tenslotte vinden we een gezellige, informele werksfeer net zo belangrijk als die goede kop koffie in de ochtend.


Jouw profiel 

 • Je bent analytisch, zelfstandig, klantgericht en communicatief sterk;
 • Je beschikt over een proactieve houding, inlevingsvermogen en hecht veel waarde aan professionaliteit en collegialiteit;
 • Daarnaast volg je de HBO opleiding Accountancy (AC) of Bedrijfseconomie (BE);
 • Het betreft een stage voor de periode september 2021 - januari 2022;
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

 

Wat wij bieden 

 • Ruimte voor jou als persoon.
 • Work & play; het is meer dan werk alleen.
 • accon avm academy voor je persoonlijke ontwikkeling.
 • Inspirerende werkomgeving.
 • Dicht bij de ondernemer.
 • Enthousiaste collega’s en gedreven ondernemers.

 

 

Vliegende start maken in de accountancy?
Solliciteer dan nu bij accon avm, wij zijn heel benieuwd naar je! Voor vragen en/of opmerkingen mag je contact opnemen met onze Campus Recruiter Danique Gruithuijzen via 06-23607344 of d.gruithuijzen@acconavm.nl .