Vacature BDO

Assistent Accountant Audit


Dit is jouw baan

 

Duik jij graag in de financiële cijfers van (bekende) bedrijven? Ben je (bijna) klaar met je bachelor of master en zoek jij een mooie startersfunctie? En vind jij het leuk om samen te werken met verschillende collega's in wisselende teams? Start dan jouw carrière bij BDO! Als startend Assistent Accountant krijg je veel vrijheid, verantwoordelijkheid en klantcontact. Je krijgt een vaste mentro die jou wegwijs maakt binnen de organisatie en de wereld van accountancy. En omdat we jouw ontwikkeling belangrijk vinden, volg je op onze kosten ook je (post)master tot registeraccountant in deeltijd.

 

Wat je gaat doen

 

BDO is dé plek om de beste te worden in je vak. Als startend Assistent Accountant ben je onderdeel van een hecht team. Je werkt voor (middel)grote MKB klanten en Corporates binnen de profit en non-profit sectoren in tal van verschillende branches zoals technology, retail, financial services en ziekenhuizen, provincies en musea. Bij welke BDO-vestiging je werkt, kies je zelf.

 

Als Assistent Accountant Audit

  • verdiep je je in de bedrijfsprocessen en stel je procesbeschrijvingen op aan de hand van interviews met de klant;
  • volg je die processen van begin tot eind om te controleren of ze daadwerkelijk bestaan;
  • controleer je posten in de jaarrekening;
  • pas je data-analyse en innovatieve controletechnieken toe;
  • volg je op vrijdag colleges voor je vervolgopleiding tot registeraccountant (RA)

 

Dit bieden wij

 

 

Bij BDO wordt hard gewerkt, maar we houden de balans tussen werk, eventuele studie en privé goed in de gaten. Wat we minstens zo belangrijk vinden, is dat je jezelf voortdurend blijft ontwikkelen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. De BDO Academie biedt hiertoe een breed scala aan trainingen en praktijkervaringen.

 

Uiteraard bieden we je een goed salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder;

  • Een goed salaris
  • Reiskostenvergoeding via mobiliteitsapp
  • Laptop en thuiswerkset/-vergoeding

Daarnaast vinden wij dat er bij inspanning ook ontspanning hoort. Je ontvangt van ons daarom bij een fulltime dienstverband 32 vakantiedagen. Is dat niet voldoende? Dan heb je de mogelijkheid om 12 vakantiedagen per jaar bij te kopen. In de maand mei ontvang je een vakantietoeslag van 8,33%.

 

Interesse?

 

Heb je behoefte aan meer informatie of wil je meer weten over de mogelijkheden bij BDO? Neem dan contact op met Laura Huntjens (Campus recruiter). Je kunt Laura bereiken via laura.huntjens@bdo.nl of via +31 40 269 82 48.

 

Een online assessment en pre-employment screening maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. In dit assessment worden acht competenties gemeten die belangrijk zijn voor deze functie en je verdere loopbaan.

 

Dit is BDO

 

BDO biedt de beste oplossingen op het gebied van accountancy, fiscaliteit en consultancy. En de beste plek om te werken. Met 2.800 professionals zijn we groot genoeg om kansen te krijgen en klein genoeg om ze te creëren. Je staat aan het roer van je eigen carrière. Als iets ons typeert, is het wel onze persoonlijke benadering. We zijn een kantoor waar iedereen zichzelf mag zijn en willen een weerspiegeling vormen van de maatschappij. Met een realistische werk-privé balans die gezonde ambitie vleugels geeft. Spreekt onze mentaliteit jou aan? Dan is dit je kans.