Vacature BDO

Assistent Accountant MKB - 32-40 uur per week


Beschrijving van het bedrijf

 

Bij BDO opereer je op het hoogste niveau, zonder dat je werk meteen je leven overneemt. We zijn een menselijke organisatie in een zakelijke wereld. Met de vrijheid om te werken waar je wilt: bij de klant, op kantoor of thuis. Weekends die weekends zijn. En werkdruk die samen wordt gedragen.

 

Dit is jouw baan

 

Duik jij graag in de financiële cijfers van (bekende) bedrijven? Ben je bijna klaar met je bachelor of master en zoek jij een mooie startersfunctie? En vind jij het leuk om samen te werken met verschillende collega's in wisselende teams? Start dan jouw carrière bij BDO! Als startend Assistent Accountant MKB krijg je direct veel vrijheid, verantwoordelijkheid en klantcontact. Je krijgt een vaste mentor die jou wegwijs maakt binnen de organisatie. En omdat we jouw ontwikkeling belangrijk vinden volg je op onze kosten ook je accountant MKB (AA) of controlling in deeltijd.

 

Dit ben jij

 

BDO is dé plek om de beste te worden in je vak. Als startend Assistent Accountant MKB werk je in een hecht team binnen de afdeling Accountancy & BEdrijfsadvies van BDO. Je hebt een gevarieerd klantenpakket in midden- en kleinbedrijf zowel profit als non-profit. Van technology en retail tot ziekenhuizen, provincies en culturele instellingen. Lees hier wat je gaat doen.

 

Als startend Assistent Accountant MKB:

  • verwerk je financiële administraties van diverse klanten en bied je ondersteuning;
  • stel je financiële overzichten op en bereid je jaarrekeningen voor; 
  • verzorg je voor diverse klanten de IB en VPB-aangiftes;
  • volg je op vrijdag colleges voor je vervolgopleiding accountant MKB (AA) of controlling.

 

Dit bieden wij

 

Bij BDO wordt hard gewerkt, maar we houden de balans tussen werk, eventuele studie en privé goed in de gaten. Wat we minstens zo belangrijk vinden, is dat je jezelf voortdurend blijft ontwikkelen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. De BDO Academie biedt hiertoe een breed scala aan trainingen en praktijkervaringen.

 

Uiteraard bieden we je een goed salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder;

  • Een goed salaris
  • Reiskostenvergoeding via mobiliteitsapp
  • Laptop en thuiswerkset/-vergoeding

Daarnaast vinden wij dat er bij inspanning ook ontspanning hoort. Je ontvangt van ons daarom bij een fulltime dienstverband 32 vakantiedagen. Is dat niet voldoende? Dan heb je de mogelijkheid om 15 vakantiedagen per jaar bij te kopen. In de maand mei ontvang je een vakantietoeslag van 8,33%.

 

Interesse?

 

Heb je behoefte aan meer informatie of wil je meer weten over de mogelijkheden bij BDO? Neem dan contact op met Laura Huntjens (Campus recruiter). Je kunt Laura bereiken via laura.huntjens@bdo.nl of via +31 40 269 82 48

 

Een online assessment en pre-employment screening maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. In dit assessment worden acht competenties gemeten die belangrijk zijn voor deze functie en je verdere loopbaan.

 

Dit is BDO

 

BDO biedt de beste oplossingen op het gebied van accountancy, fiscaliteit en consultancy. En de beste plek om te werken. Met 2.800 professionals zijn we groot genoeg om kansen te krijgen en klein genoeg om ze te creëren. Je staat aan het roer van je eigen carrière. Als iets ons typeert, is het wel onze persoonlijke benadering. We zijn een kantoor waar iedereen zichzelf mag zijn en willen een weerspiegeling vormen van de maatschappij. Met een realistische werk-privé balans die gezonde ambitie vleugels geeft. Spreekt onze mentaliteit jou aan. Dan is dit je kans.