Vacature Boskalis

NATIONAAL TRAINEESHIP – FINANCIËLE DISCIPLINEHoe jij het verschil kunt maken? 

 

Als Trainee Project Controller kun je het verschil maken als je in korte tijd veel wilt leren, meemaken en beleven. Je bent onderdeel van het project team van een toonaangevend, infrastructureel project in Nederland. Deze projecten kunnen variëren in grootte, complexiteit en duur. Denk bijvoorbeeld aan een project zoals de Markermeerdijken, een 45 kilometer lange dijkversterking in alliantievorm met de opdrachtgever of de volledig CO2 negatieve weg N470.

 

In de functie van Trainee Project Controller werk je nauw samen met de Project Manager. Dit betekent dat je:

 • Verantwoordelijk bent voor de project administratie en de financiële rapportages.
 • Betrokken bent bij fiscale en contractuele zaken en verzekeringen.
 • Het verhaal achter de cijfers interpreteert en ervoor zorgt dat op basis van jouw analyses de juiste beslissingen worden genomen.

Klik hier voor meer informatie over het Boskalis Traineeship.

 

 

Wat je meebrengt

 

Jij kunt het verschil maken als Trainee Project Controller als je:

 • Maximaal twee jaar in het bezit bent van een afgeronde hbo opleiding in de richting finance & control of bedrijfskunde.
 • Vanaf september 2020 fulltime beschikbaar bent.
 • Op 15 mei aanwezig kunt zijn op het Boskalis Selectie Event.Over Boskalis

 

Werken bij Boskalis betekent letterlijk een nieuwe horizon creëren op een zo duurzaam mogelijke manier. In een wereld waar bevolkingsgroei, toenemende wereldhandel, vraag naar (nieuwe) energie en klimaatverandering drijvende krachten zijn, dagen we jou uit om je stempel te drukken op complexe infrastructurele en maritieme projecten.

Je komt te werken in een dynamische omgeving waarbij je deel uitmaakt van een divers en (inter)nationaal team van specialisten. Wij bieden jou de mogelijkheid om persoonlijk en professioneel alles uit je carrière te halen door samen een nieuwe horizon te creëren.

 

 

Wat je kunt verwachten

 • Boskalis Traineeship: Veel impact en veel ontwikkelingsmogelijkheden. Dat is waar het Boskalis Traineeship voor staat. Het Traineeship duurt in totaal 18 maanden en je gaat drie assignments van zes maanden doorlopen. De assignments vinden plaats in Nederland en zijn afgestemd op jouw opleidingsachtergrond en persoonlijke voorkeuren.
 • Salaris en meer: Naast een goed salaris ontvang je vakantiegeld, 25 vakantiedagen en roostervrije dagen, een premie vrij pensioen en bedrijfsregelingen zoals collectieve ziektekosten verzekering.
 • Young Boskalis: Young Boskalis is een club van young professionals in verschillende functies en bied je de mogelijkheid om een waardevol netwerk op te bouwen en kennis en ervaringen uit te wisselen. Ieder jaar organiseert Young Boskalis diverse activiteiten, zoals het bezoeken van een project of schip in Nederland, maar ook een borrel iedere vrijdag nadat je salaris weer is gestort.
 • Naast je werk: Ook naast je werk is er bij Boskalis genoeg te doen. Veel initiatieven komen vanuit collega’s en de activiteiten zijn dan ook vaak erg divers. Er zijn verschillende sportactiviteiten zoals hockey, wielrennen of hardlopen (voor een goed doel) en de zeilregatta (Baggerzeilweekend) georganiseerd door verschillende grote baggerbedrijven. Ook kun je aansluiten bij ‘Body of Knowledge’ sessies waar kennis gedeeld wordt over uiteenlopende onderwerpen. Uiteraard kun je ook zelf een activiteit organiseren als je een leuk idee hebt!

 

 

Extra informatie

 • Solliciteer voor 24 februari via het online sollicitatieformulier en upload je CV en persoonlijke motivatie waarin je de volgende vragen beantwoordt: Waarom solliciteer je bij Boskalis? Waarom solliciteer je naar het Boskalis Traineeship in plaats van een reguliere startersfunctie?
 • Na 9 maart hoor je of je wordt uitgenodigd voor de volgende stap in het selectieproces.
 • Als er een match is tussen jou en Boskalis word je uitgenodigd voor een online IQ-test en de volgende stap is een online persoonlijkheidsvragenlijst.
 • Op 15 mei vindt het Boskalis Selectie Event plaats. Zet deze datum alvast in je agenda!

 

 

Wil je meer weten?

We staan je graag te woord om al je vragen over het Boskalis Traineeship te beantwoorden. Neem contact op met Monique Meiling, Recruiter via 06 29202732.

Interesse? Solliciteer voor 24 februari via het online sollicitatieformulier en upload je CV en persoonlijke motivatie waarin je de volgende vragen beantwoordt: Waarom solliciteer je bij Boskalis? Waarom solliciteer je naar het Boskalis Traineeship in plaats van een reguliere startersfunctie?