Vacature FIT Finance & Control

Junior Finance Consultant – RotterdamLocatie
Rotterdam

Uren per week
40 uur

Functie

Vanuit een dienstverband bij FIT ga je als Junior Finance Professional tijdelijke opdrachten uitvoeren. De duur van de opdrachten lopen uiteen van 3 maanden tot een jaar. Qua inhoud kun je denken aan opdrachten op het gebied accounting, controlling of reporting. Je krijgt de unieke kans om te ontdekken waar jouw passie en krachten liggen. Samen gaan we op zoek naar de ideale opdracht, werkomgeving en branche. Ontwikkel jij jezelf tot een volwaardig Business Controller, Financial Accountant of Financial Controller? Vanuit ons traineeship kan het allemaal!

 

Organisatie

Wij zijn FIT. Wij richten ons op de bemiddeling van gedreven finance professionals op het gebied van Finance & Control. Wil jij je inzicht vergroten en je kennis verdiepen op een praktijkgerichte manier? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Werken bij FIT betekent dat je wordt ingezet op diverse opdrachten met een tijdelijk karakter. Dit combineer je met deelname aan ons opleidingsprogramma.Hierin wordt aandacht besteed aan het toepassen en verbreden van je vakinhoudelijke kennis en het vergroten van je persoonlijke effectiviteit. Met als doel jouw impact in je rol te vergroten en je ambities waar te maken. De opleiding bestaat uit 12 trainingsdagen, waarvan 3 dagdelen intervisie. De inhoudelijke trainingen zijn geaccrediteerd voor PE punten.

Naast ons opleidingstraject is het vinden van passende opdrachten essentieel voor het waarmaken van jouw ambities. We kijken continu kritisch naar de kennis die je al bezit, welke vaardigheden je al beheerst en wat er nog nodig is om jouw talent optimaal te benutten en jouw ambitie waar te maken. Dat kunnen wij als geen ander door onze jarenlange ervaring op het gebied van finance en arbeidsbemiddeling.

 

Wat we vragen

  • Jij hebt net je HBO of WO opleiding in financiële richting afgerond;
  • Jij beschikt over 0 tot 2 jaar relevante stage- en/of werkervaring;
  • Communicatief sterk en probleemoplossend zijn steekwoorden die jouw typeren;
  • In je werk ben je goed georganiseerd en ga je gestructureerd aan de slag;
  • Jij bent klantgericht, hebt een proactieve houding en gaat accuraat te werk;
  • Niet in de laatste plaats wil je snel fulltime aan de slag.

 

Aanbod

Onze arbeidsvoorwaarden zijn zeer aantrekkelijk en transparant. Naast uitstekende salaris en deelname aan ons opleidingsprogramma, ontvang je vanzelfsprekend vakantiedagen en vakantiegeld. Er staat een auto op je te wachten als je in dienst treedt. Wij kennen een aantrekkelijke bonusregeling. Werken bij FIT staat daarnaast garant voor gezelligheid en leuke events.