· 

Terugblik op het AAFM introkamp

Op dinsdag 22 augustus begon voor alle eerste jaars van de AAFM opleidingen het introkamp. Het idee dat we moesten fietsen was iets waar velen tegenop zagen, maar uiteindelijk viel de 35 kilometer naar Biezenmortel wel mee. Er waren vier stops met spellen en even een momentje om bij te komen waardoor het beter vol te houden was, daarnaast was het hartstikke gezellig tijdens het fietsen zelf en gaf de fietstocht de gelegenheid om je groepje goed te leren kennen.

 

De eerste avond stond er een biercantus gepland. Luid zingen (eigenlijk was het meer schreeuwen) met de toevoeging van veel bier drinken, beter gezegd een hele goede start van het kamp. Na de biercantus bleef iedereen uiteraard nog in de feestzaal om de avond net zo goed af te sluiten als dat die begonnen was.

 

De 2e dag van het kamp begonnen we gezamenlijk met een kater. Door middel van een sportdag kon je de kater lekker wegzweten en voelde iedereen zich al snel weer beter. Gelukkig was het goed weer (zo’n 30 graden met zon) en deed iedereen enthousiast mee waardoor de spellendag ook zeker geslaagd was. De spellendag werd opgevolgd door een bierpongtoernooi.

 

De laatste dag gingen we met iedereen naar de Voltage waar we vervolgens gingen karten, laser gamen en bowlen. Het was super tof om te doen en het was ook heel leuk om de competitie met iedereen aan te gaan. Afsluitend was er nog een barbecue was ook sponsor Kasparov aanwezig was. Daarnaast mochten wij ook onze alumni verwelkomen op het introkamp. 

 

 

Het introkamp was heel goed geregeld en dat was ook goed te zien aan het enthousiasme van alle eerste jaars, de docenten en de begeleiders. Kortom een hele goede start van het jaar en we hopen dat de rest van het jaar net zo gaat!!

 

 

                                     

Reactie schrijven

Commentaren: 0