Studievereniging Oase

Over SV Oase

Studievereniging Oase is de vereniging voor Finance & Control (voorheen bedrijfseconomie) studenten aan Avans Hogeschool te Breda. Persoonlijke ontwikkeling en het uitbreiden van je (professionele) netwerk staan bij ons hoog in het vaandel. Om dit te realiseren organiseren wij formele en informele activiteiten voor de student.

Wij willen de student in een vroeg stadium kennis laten maken met het bedrijfsleven. Dit ter voorbereiding op de start van je carrière. Tijdens onze formele activiteiten, zoals het Career Event of de netwerkborrel, komt de student in aanraking met relaties van de vereniging. Hier hebben beide partijen de mogelijkheid zich te profileren. Om het zo aantrekkelijk mogelijk te houden, zijn wij continu op zoek naar nieuwe samenwerkingsverbanden.

Wil jij tijdens je studie nét dat stapje extra zetten en je onderscheiden van je medestudenten, dan zijn wij op zoek naar jou! Wil je meer weten over wat jij binnen SV Oase kan doen, laat dan hier je gegevens achter.

Graag stellen wij jullie voor aan het bestuur van het collegejaar 2020-2021.

Met daarin als:

• Voorzitter: Odette Holster
  • Penningmeester: Evie Manders
  • Secretaris: Jeffrey Kiepe

Odette Holster

voorzitter@sv-oase.nl

Evie Manders

penningmeester@sv-oase.nl

Jeffrey Kiepe

secretaris@sv-oase.nl

De commissies

AAFM Commissie

De AAFM-commissie is de commissie die alle AAFM-feesten regelt. De AAFM is de Academie voor Algemeen en Financieel Management van Avans Hogeschool Breda. De AAFM heeft 3 studieverenigingen: S.V. Oase, S.V. Merlijn en Stichting Midas. Gezamenlijk worden er meerdere malen per jaar feesten georganiseerd, waaronder het welbekende AAFM - Gala.

Meer informatie? Bezoek dan de website van AAFM Evenementen: www.aafmevenementen.nl

Martijn Goedegebuure

Chloë Dap

Fleur van Egeraat

Activiteiten commissie

Deze commissie heeft als doel het bij elkaar brengen van studenten op een informele manier. Dit gebeurt door middel van het organiseren van borrels, activiteiten voor leden en activiteiten voor studenten. Daarnaast werken wij samen met andere verenigingen om ook samen activiteiten te organiseren.

Vragen? Neem contact op met activiteiten@sv-oase.nl

Kim Simons

Meyke Speelman

Nick Heijboer

Nick Versluis

Chloë Dap

Buitenlandse studiereis commissie

In november vindt de buitenlandse studiereis plaats. Dit is jaarlijks een van de hoofdactiviteiten van SV Oase en wordt gezien als de leukste en gezelligste schoolweek van het jaar! Deze commissie zet ieder jaar weer een reis neer die door geen enkele student vergeten wordt in zijn of haar leven!

Meer te weten komen over de buitenlandse studiereis? Stuur dan een bericht naar buitenlandsereis@sv-oase.nl

Harm Driessen

Rhodé Das

Noah van der Sande

Introkamp commissie

Elk jaar organiseren SV Oase, SV Merlijn en Stichting Midas samen het introkamp voor de eerste jaars die starten aan een van de vier opleidingen van de AAFM. Tijdens deze midweek maak je op een leuke en actieve manier kennis met de eerstejaarsstudenten die, net als jij, gaan starten aan deze academie. Tijdens het eerste jaar van je studie zal je veel met de andere opleidingen van de academie te maken krijgen. Dat is dan ook de reden dat het een gezamenlijk introkamp is (en zeg nou zelf hoe meer zielen, hoe meer vreugd).

Gedurende het kamp leer je ook de leden van de studieverenigingen kennen. Zij staan paraat voor veel gezelligheid en zullen de komende jaren van je studie namelijk een hoop evenementen organiseren. Hierdoor leg je dus meteen een goede basis voor je studententijd.

Wil je graag een impressie van het introkamp kijk dan op onze Facebookpagina AAFM Introkamp. Voor meer informatie, mail naar introkamp@sv-oase.nl.

Jasmijn Korsten

Stanley Jagt

Jim van Vliet

Kascommissie

De kascommissie houdt toezicht op financiën van de vereniging. Het hoofddoel van de commissie is het controleren van inkomsten en uitgaven, waarvoor de penningmeester verantwoordelijk is.

Marshall Chiaruttini

Evie Manders

Elisa Swampillai

Public Relations

Eén van de hoofddoelen van SV Oase is om de studenten in contact te brengen met bedrijven die op zoek zijn naar young professionals. Nieuwe relaties aantrekken en bestaande relaties onderhouden is dan ook een van de hoofdactiviteiten van de PR-commissie. Door het jaar heen organiseert de commissie verschillende activiteiten om het bedrijfsleven naar de studenten te halen. Klik hier voor meer informatie over de activiteiten.

Meer informatie, stuur een bericht naar publicrelations@sv-oase.nl.

Ralph van Gestel

Joep van der Weijst