Studievereniging Oase


Over SV Oase

Studievereniging Oase is de vereniging voor Finance & Control (voorheen bedrijfseconomie) studenten aan Avans Hogeschool te Breda. Persoonlijke ontwikkeling en het uitbreiden van je (professionele) netwerk staan bij ons hoog in het vaandel. Om dit te realiseren organiseren wij formele en informele activiteiten voor de student.

 

Wij willen de student in een vroeg stadium kennis laten maken met het bedrijfsleven. Dit ter voorbereiding op de start van je carrière. Tijdens onze formele activiteiten, zoals het Career Event of de netwerkborrel, komt de student in aanraking met relaties van de vereniging. Hier hebben beide partijen de mogelijkheid zich te profileren. Om het zo aantrekkelijk mogelijk te houden, zijn wij continu op zoek naar nieuwe samenwerkingsverbanden.

 

Wil jij tijdens je studie nét dat stapje extra zetten en je onderscheiden van je medestudenten, dan zijn wij op zoek naar jou! Wil je meer weten over wat jij binnen SV Oase kan doen, laat dan hier je gegevens achter.


Het bestuur


Graag stellen wij jullie voor aan het bestuur van het collegejaar 2020-2021.

Met daarin als:

  • Voorzitter: Odette Holster
  • Penningmeester: Evie Manders
  • Secretaris: Jeffrey Kiepe

Odette Holster

 

Voorzitter

voorzitter@sv-oase.nl

 

Evie Manders  

 

Penningmeester

penningmeester@sv-oase.nl

 

Jeffrey Kiepe

 

Secretaris

secretaris@sv-oase.nl

 De commissies


 

 

 

AAFM Commissie 

 

De AAFM-commissie is de commissie die alle AAFM-feesten regelt. De AAFM is de Academie voor Algemeen en Financieel Management van Avans Hogeschool Breda. De AAFM heeft 3 studieverenigingen: S.V. Oase, S.V. Merlijn en Stichting Midas. Gezamenlijk worden er meerdere malen per jaar feesten georganiseerd, waaronder het welbekende AAFM - Gala. 

  

Meer informatie? Bezoek dan de website van AAFM Evenementen: www.aafmevenementen.nl

Martijn Goedegebuure

Commissielid

Chloë Dap

Commissielid

Fleur van Egeraat

CommissielidActiviteiten commissie

 

Deze commissie heeft als doel het bij elkaar brengen van studenten op een informele manier. Dit gebeurt door middel van het organiseren van borrels, activiteiten voor leden en activiteiten voor studenten. Daarnaast werken wij samen met andere verenigingen om ook samen activiteiten te organiseren.

 

Vragen? Neem contact op met activiteiten@sv-oase.nl

Kim Simons

Commissievoorzitter

Meyke Speelman

Commissielid

Nick Heijboer

Commissielid

Nick Versluis

Commissielid

Chloë Dap

Commissielid
Buitenlandse studiereis commissie 

 

In november vindt de buitenlandse studiereis plaats. Dit is jaarlijks een van de hoofdactiviteiten van SV Oase en wordt gezien als de leukste en gezelligste schoolweek van het jaar! Deze commissie zet ieder jaar weer een reis neer die door geen enkele student vergeten wordt in zijn of haar leven!

 

Meer te weten komen over de buitenlandse studiereis? Stuur dan een bericht naar buitenlandsereis@sv-oase.nl

Harm Driessen

Commissievoorzitter 

Rhodé Das

Commissielid

Noah van der Sande

CommissielidIntrokamp commissie 

 

Elk jaar organiseren SV Oase, SV Merlijn en Stichting Midas samen het introkamp voor de eerste jaars die starten aan een van de vier opleidingen van de AAFM. Tijdens deze midweek maak je op een leuke en actieve manier kennis met de eerstejaarsstudenten die, net als jij, gaan starten aan deze academie. Tijdens het eerste jaar van je studie zal je veel met de andere opleidingen van de academie te maken krijgen. Dat is dan ook de reden dat het een gezamenlijk introkamp is (en zeg nou zelf hoe meer zielen, hoe meer vreugd). 

 

Gedurende het kamp leer je ook de leden van de studieverenigingen kennen. Zij staan paraat voor veel gezelligheid en zullen de komende jaren van je studie namelijk een hoop evenementen organiseren. Hierdoor leg je dus meteen een goede basis voor je studententijd. 

 

Wil je graag een impressie van het introkamp kijk dan op onze Facebookpagina AAFM Introkamp. Voor meer informatie, mail naar introkamp@sv-oase.nl.

 

Jasmijn Korsten

Commissievoorzitter

Stanley Jagt

Commissielid 

 

 

Jim van Vliet

Commissielid Kascommissie

 

De kascommissie houdt toezicht op financiën van de vereniging. Het hoofddoel van de commissie is het controleren van inkomsten en uitgaven, waarvoor de penningmeester verantwoordelijk is.

Marshall Chiaruttini

Commissievoorzitter

Evie Manders

Penningmeester

Elisa Swampillai

CommissielidPublic Relations

 

Eén van de hoofddoelen van SV Oase is om de studenten in contact te brengen met bedrijven die op zoek zijn naar young professionals. Nieuwe relaties aantrekken en bestaande relaties onderhouden is dan ook een van de hoofdactiviteiten van de PR-commissie. Door het jaar heen organiseert de commissie verschillende activiteiten om het bedrijfsleven naar de studenten te halen. Klik hier voor meer informatie over de activiteiten.

 

Meer informatie, stuur een bericht naar publicrelations@sv-oase.nl.


Ralph van Gestel

Commissievoorzitter

Joep van der Weijst

Commissielid

Tom Broers

Commissielid 

Ilse van de Wouw

Commissielid

Annet Leijten

CommissielidVoorgaande besturen

2019 - 2020 

Van links naar rechts: Niels Buijs, Noah Verbeek en Elisa Swampillai2018 - 2019

Van links naar rechts: Lisanne Havermans, Fabienne Lapidaire en Niels Buijs

2017-2018

Debbie Rugenbrink, Martijn van Nijnatten en Agens van Campen2016 - 2017

Van links naar rechts: Amber van Boxtel, Marnix Pot en Sjoerd Hemelaar

2015 - 2016

Van links naar rechts: Jamie Sletering, Jordy van Peer en Rick Alders2014 - 2015

Van links naar rechts: Margot de Rijk, Joep Hofman en Niels Gerritssen

2013 - 2014

Joep Hofman, Bryan van den Buijs en Niels Gerritsen2012 - 2013

Jacco de griek, Jasper de Hoon en Bryan van den Buijs