Partners


Kasparov

Zowel kandidaten op carrièrepad als onze klanten vinden in Kasparov een sparringspartner met kennis van zaken, die niet uit is op een snelle deal, maar werk maakt van een bestendige relatie.

 

Onze snelheid van handelen ligt hoog, maar we gaan evenwel secuur te werk in het selectieproces van financieel personeel. Een snelle match is immers pas een goede match als er een arbeidscontract achter ligt. De frustratie en de kosten van een slechte arbeidsrelatie willen we vrijwel uitsluiten door niet te gokken op haastig succes.

 

Kasparov kent zijn kandidaten ècht.' Klik hier om direct contact op te nemen!Belastingdienst

‘De Belastingdienst draagt bij aan een financieel gezond Nederland. Dat doet de dienst door eerlijk en zorgvuldig belasting te heffen en te innen en toeslagen uit te keren. Daarnaast draagt de Belastingdienst bij aan een financieel gezonde, concurrerende en veilige Europese Unie.’

 

De Belastingdienst bestaat al ruim 200 jaar. Ondanks alle veranderingen is de opdracht eigenlijk nauwelijks veranderd: ervoor zorgen dat de belastingen eerlijk en zorgvuldig worden geheven.

 

Om meer te lezen over de missie en visie van de belastingdienst klik dan hier
Boskalis

Boskalis creëert een nieuwe horizon voor al haar stakeholders. Als toonaangevende aannemer op de internationale baggermarkt en verlener van maritieme diensten bieden wij een unieke combinatie van experts, materieel en diensten.

 

Wij leveren innovatieve en competitieve totaaloplossingen voor onze klanten in de offshore energiesector, havens en kust- en deltagebieden van de wereld, waarbij wij de hoogste standaarden van veiligheid en duurzaamheid in acht nemen.

 

Meer weten over boskalis? Klik hier voor meer informatie over het bedrijf of klik hier voor een actueel aanbod van vacatures. ABAB

ABAB Accountants en Adviseurs is een fullservice accountants- en adviesorganisatie. Ondernemers hebben bij ABAB een persoonlijke sparringpartner op wie zij kunnen rekenen bij alle aspecten van hun bedrijfsvoering. Die kijkt met hen vooruit om tijdig te anticiperen op kansen en uitdagingen. Gespecialiseerde adviseurs leveren daarnaast op maat gesneden advies en ondersteuning. 

 

Benieuwd naar de baanmogelijkheden bij ABAB? Check dan de site van ABAB.Joanknecht

Joanknecht is als accountantskantoor opgericht in 1948, in Eindhoven. Met ruim zeventig jaar ervaring en een onophoudelijke drang naar verbetering en vernieuwing zijn we sterk in accountancy en fiscaliteit. We hebben een hechte band met de Brainportregio en zijn nationaal en internationaal actief.

 

Studenten zijn altijd welkom. Natuurlijk als je geïnteresseerd bent in accountancy of belastingadvies. Maar het is veel breder, we staan open voor diverse achtergronden, als je maar initiatief toont en visie hebt.

 

We werken nauw samen met verschillende opleidingsinstellingen. Daarnaast kun je ons en onze manier van werken leren kennen via meewerkstages, afstudeer- of scriptiestages, werkstudentschappen, meeloopdagen of de jaarlijkse summer course.SAP

SAP is de wereldwijde nummer 1 in bedrijfssoftware in de cloud

Waarom kozen 200 miljoen cloudgebruikers voor SAP? Het antwoord: intelligente technologieën, leiderschap in bedrijfsprocessen en vier decennia aan innovatie.

 

Erkend als leider in alle categorieën

De beste bedrijfssoftware voldoet aan de behoeften van vandaag en maakt groei in de toekomst mogelijk, zonder dure integratie. SAP is erkend als leider in zijn hele aanbod, dus u hoeft geen compromissen te sluiten.Visser & Visser

Visser & Visser is met 390 medewerkers en 13 vestigingen al ruim 30 jaar werkzaam binnen het accountancyvak. 

Als full-servicekantoor biedt Visser & Visser het volledige spectrum aan financiële dienstverlening voor kleine en grote ondernemers.

 

Onze medewerkers zijn meer dan de som der delen. We geloven met hart en ziel dat we samen verder komen. 

Samen met elkaar en samen met onze klanten: organisaties met vijf, vijftig of vijfhonderd medewerkers en minstens zo gedreven als wij. 

We ondersteunen hen in alle aspecten van hun ondernemerschap, met inzet van onze professionaliteit en ons innovatief vermogen, maar vooral met bewuste en oprechte aandacht. 

Met dezelfde aandacht kijken we naar onze medewerkers. Want ons succes begint bij jouw talent.

 

Aandacht voor onze klanten vinden we bij Visser & Visser net zo belangrijk als de ontwikkeling en groei van onze medewerkers. 

Of je nu kiest voor onze samenstelpraktijk, onze auditpraktijk of onze fiscale tak; je komt sowieso te werken bij een professioneel top 25 accountantskantoor. 

Wij bieden aan medewerkers de mogelijkheid om hun doelstellingen op hun eigen wijze te realiseren en we waarderen dat ook. 

Bij ons krijg je de ruimte om nog beter te worden in datgene waar je al goed in bent.

 

Benieuwd naar onze vacatures? Kijk op onze website www.werkenbijvisser-visser.nlof volg ons op social media.Avans hogeschool

S.V. Oase is de studievereniging van Finance & Control aan Avans Hogeschool te Breda. Veel van onze activiteiten worden in samenwerking met Avans geregeld. Zo is bijvoorbeeld de studiereis naar het buitenland en het introductiekamp onderdeel van het lesprogramma. Ook houden wij activiteiten die aansluiten bij het curriculum, denk hierbij bijvoorbeeld aan gastcolleges of activiteiten waar je in aanraking kan komen voor een stageplek.

 

Klik hier om naar de site van Avans te gaan.