Partners


Kasparov Finance & BI

Bij Kasparov Finance & BI koesteren we carrières. Wij zien jong talent groeien tot ervaren professionals. En we dagen je uit het maximale uit jezelf te halen, of je nu een vaste baan zoekt, als interimmer of als BI Specialist aan de slag wil bij onze opdrachtgevers. Als ambitieuze financial kom je ons vroeg of laat tegen, want in Zuid-Nederland en de Randstad behoren wij tot de grootste intermediairs in Finance en BI-specialisten. Op alle terreinen en niveaus bieden wij voortdurend mooie carrièrekansen.

 

Ons team van Interim Financials groeit hard en de komende jaren versterken we het graag met nog veel meer (jonge) talenten. Dat lukt alleen met goede mensen, die zich optimaal ontwikkelen. Zeker in de eerste jaren van je carrière is die leercurve lekker steil. Tenminste, als je professionele coaching, training en opleiding krijgt aangeboden. Dáárvoor hebben wij de Finance Academy. Op kruispunten van je carrière wijzen wij de weg.

 

De bemiddeling van financials vereist specialisme, focus en aandacht voor de menselijke maat. Omdat wij alleen bemiddelen voor het bedrijfsleven, en ons beperken tot onze regio, zijn wij er ontzettend goed in. We werken heel bewust samen, met elkaar en onze opdrachtgevers, om steeds een zorgvuldige match te maken.ABAB

ABAB is businesspartner voor ondernemers en biedt naast accountancy dienstverlening een breed scala aan adviesdiensten. Met bijna honderd jaar ervaring en zevenhonderd betrokken medewerkers, verspreid over veertien vestigingen is ABAB het verlengstuk van ondernemingen. ABAB werkt niet alleen vóór ondernemers, maar vooral ook mét ondernemers. De specialisten van ABAB hebben niet alleen verstand van hun vak, maar ook van uw sector. Anno 2022 is ABAB de partij die obstakels wegneemt en erop gericht is ondernemerschap te stimuleren.

 

ABAB wil ertoe doen. Voor klanten, medewerkers, aandeelhouders, de omgeving en de samenleving. Zo is ABAB onder andere de initiatiefnemer van de Innovatie Tafels met als doel ondernemer en maatschappij verder te helpen vernieuwen.

ABAB, Van betekenis.Alfa accountants en adviseurs

Groeien bij Alfa is ontdekken waar je gelukkig van wordt. Maar ook snel verantwoordelijkheid krijgen, er nooit alleen voor staan en tijd en energie overhouden voor thuis. Groeien bij Alfa is voor iedereen anders. Je kunt groeien op de manier en in de richting die bij jou past. Wat onze ruim 1.100 medewerkers met elkaar gemeen hebben, is dat ze groter willen worden dan zichzelf door iets te betekenen voor een ander. 

 

Toekomstgericht 

Krijg jij energie van nieuwe dingen? Dan hebben wij jou veel te bieden. Wij zijn een innovatief bedrijf, omdat we daarmee niet alleen ons eigen werk maar ook het werk van onze klanten beter maken. Alfa is ook een duurzaam en B Corp gecertificeerd bedrijf en dat is niet voor niets. De impact van duurzaamheid op het bedrijfsleven en daarmee op de bedrijfsvoering van onze klanten neemt steeds meer toe. Als misschien wel duurzaamste accountantskantoor van Nederland weten wij als geen ander wat er speelt en welke kansen er liggen. We hebben oog voor jouw kansen en investeren actief in jouw toekomst. Jij krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak. Zo hebben wij bijvoorbeeld de Alfa Academie, een Professioneel Ontwikkeltraject en de Alfa Leerdagen. 

 

Van betekenis 

Alfa is een waarden gedreven organisatie. We willen echt iets toevoegen en maken dat ook graag concreet. Samen met onze klanten kijken we ver vooruit. Waar willen ze staan over vijf of tien jaar? Hoe is het nu en wat is er nodig om hun ambities te realiseren? Wij geloven in lokaal ondernemerschap: dicht bij de ondernemer en adviseren bij alles wat hem of haar bezig houdt. Daarin zijn wij op ons best. Vanuit 35 vestigingen in heel Nederland werken wij samen aan een groter doel: het versterken van het lokale ondernemerschap op een zo duurzaam mogelijke manier. Zo creëren we ook waarde voor onze medewerkers. We willen graag dat jij je werk als uitdagend, plezierig en zinvol ervaart. En dat je naast je werk ook een mooi leven hebt, waarin je de dingen kan doen die jij belangrijk vindt. Met familie en vrienden, in de sportclub of in de samenleving. Op een plaats die bij jou past. Thuis, op je werk of bij de klant. 

 

Als team 

Wij werken in en aan sterke teams, waarbij we inzetten op jouw specifieke kwaliteiten. Voor welk doel we ook gaan, we doen het altijd samen. Dat betekent dat we elkaar goed willen leren kennen. En dat we veel aandacht besteden aan het ontwikkelen van soft skills, zoals goed kunnen luisteren en het geven en ontvangen van feedback. Zo werk je samen aan jezelf. In een open en informele sfeer, waarin iedereen gelijk is en zichzelf kan zijn. Of je nu directielid bent of stagiaire, je telt net zo hard mee. Dat zie je ook terug in onze bijzondere structuur. Ben je bij ons in vaste dienst, dan krijg je certificaten waarmee je mede-eigenaar wordt van Alfa. Groeien bij Alfa is dus ook mee-ondernemen en daar de vruchten van plukken. 

 

Hebben we jouw aandacht? Kijk dan eens bij onze vacatures.Amphia Ziekenhuis

Ons Amphia

Bij Amphia verlenen we zorg die past bij wat de patiënt nodig heeft. We lopen voorop in uitstekende, toekomstbestendige zorg. Wij doen dit samen en met onze samenwerkingspartners in de regio. We houden hierbij aandacht voor elkaar en de ander.
Wetenschappelijk onderzoek, opleiding en innovatie zorgen ervoor dat wij een topklinisch ziekenhuis zijn en blijven. Dit alles maakt ons aantrekkelijk voor gedreven professionals.

 

Feiten en cijfers
Wij zijn een van de 27 STZ (Samenwerkende Topklinische Ziekenhuizen) in Nederland. Buiten het verlenen van uitstekende reguliere zorg staat Amphia ook bekend om bijzondere en complexe behandelingen op het gebied van cardiologie en oncologie.
Ons Hartcentrum behaalt in Nederland uitstekende resultaten en heeft internationale bekendheid rondom thoraxchirurgie en minimaal invasieve ingrepen voor het plaatsen van nieuwe hartkleppen.
Op het gebied van oncologie staan we vooral bekend om het immunotherapiecentrum en complexe oncologische operaties.
Bij Amphia werken ongeveer 5.000 professionals. We hebben locaties in Breda, Oosterhout en Etten-Leur. Meer weten over Amphia en onze strategie? Klik dan hier.

 

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Klik dan hier voor de openstaande vacatures!BDO Accountants en Adviseurs

BDO biedt organisaties nieuwe perspectieven met diensten op het gebied van audit en assurance, belastingadvies, advisory, accountancy en bedrijfsadvies. Met onze unieke combinatie van lokale marktkennis, een internationaal netwerk, persoonlijke dienstverlening en een professionele aanpak, helpen wij onze klanten succesvoller te ondernemen. Dit doen wij in Nederland met bijna 2.600 professionals en wereldwijd met ruim 91.000 medewerkers, verdeeld over ruim 1.600 vestigingen in 167 landen.

 

Heb je je bachelor of master (bijna) afgerond? Pak je kans bij BDO en kom stagelopen, afstuderen of werken. Bij BDO werk je op hoog niveau in een fijne, informele werkomgeving. En krijg je direct veel verantwoordelijkheid en klantcontact. Als werkstudent doe je ervaring op en kun je ontdekken of BDO bij jou past. Kom je afstuderen, dan krijg je een 'buddy' die zelf onlangs een master-scriptie heeft afgerond. Start je na je studie bij ons? Dan studeer je in deeltijd door, krijg je trainingen aan de BDO Academie en evenementen met andere jonge BDO'ers. BDO is een internationale organisatie met een sterke regionale betrokkenheid. Die combinatie is uniek. Waar je ook woont, we zitten altijd bij je om de hoek. 

 

Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op onze website www.werkenbijbdo.nl of neem contact op met de recruiter Laura Huntjens.

 

Contactgegevens: laura.huntjens@bdo.nl of  +31 6 15 26 42 38.Belastingdienst

‘De Belastingdienst draagt bij aan een financieel gezond Nederland. Dat doet de dienst door eerlijk en zorgvuldig belasting te heffen en te innen en toeslagen uit te keren. Daarnaast draagt de Belastingdienst bij aan een financieel gezonde, concurrerende en veilige Europese Unie.’

 

De Belastingdienst bestaat al ruim 200 jaar. Ondanks alle veranderingen is de opdracht eigenlijk nauwelijks veranderd: ervoor zorgen dat de belastingen eerlijk en zorgvuldig worden geheven.

 

Om meer te lezen over de missie en visie van de belastingdienst klik dan hier.Boskalis

Boskalis creëert een nieuwe horizon voor al haar stakeholders. Als toonaangevende aannemer op de internationale baggermarkt en verlener van maritieme diensten bieden wij een unieke combinatie van experts, materieel en diensten.

 

Wij leveren innovatieve en competitieve totaaloplossingen voor onze klanten in de offshore energiesector, havens en kust- en deltagebieden van de wereld, waarbij wij de hoogste standaarden van veiligheid en duurzaamheid in acht nemen.

 

Meer weten over boskalis? Klik hier voor meer informatie over het bedrijf of klik hier voor een actueel aanbod van vacatures.Fagro

Fagro is dé organisatie op het gebied van interim Finance & Control, FinTech en Sustainability.

 

Samen met 230 interim-finance professionals, (die dus in dienst zijn bij Fagro, maar worden gedetacheerd bij klanten) zetten wij ons continu in om op tijdelijke basis onze relaties te ontzorgen. Dat kan zijn in geval van ziekte, verzuim of piekdrukte bij deze relaties, of bijvoorbeeld ter ondersteuning bij verbetertrajecten binnen de Finance & Control kolom.

 

Fagro staat bekend om haar belofte “improving your performance”. Deze belofte is het vertrekpunt voor de ontwikkeling van onze professionals en dienstverlening aan onze opdrachtgevers. Vanuit 4 vestigingen zijn we actief voor en bij opdrachtgevers uit diverse sectoren, zowel privaat als publiek.

 

De consultants zijn onze visitekaartjes in de markt, wij werken dan ook vanuit de overtuiging dat het werkgeluk van onze mensen onze allergrootste succesfactor is. Zij staan iedere dag op om voor de opdrachtgevers het beste uit zichzelf te halen en wij helpen ze daarbij, door voor de juiste middelen en ondersteuning te zorgen. We doen dit onder andere met onze eigen Fagro Academy waar de financials diverse opleidingen, trainingen en workshops kunnen volgen om hun kennis bij te spijkeren. De combinatie van verschillende interim opdrachten binnen het vakgebied Finance & Control, in combinatie met ontzettend veel opleidingsmogelijkheden (waaronder FinTech & Sustainability) zorgt ervoor dat onze professionals continu worden uitgedaagd en zich steeds blijven ontwikkelen.

 

Kies jij ook voor werkgeluk? Klik hier om contact op te nemen of bezoek alvast onze website hier!FIT Finance & Control

Op basis van ervaring en persoonlijkheid, en met veel enthousiasme verbinden wij talentvolle finance professionals aan opdrachtgevers.

Via FIT kom jij te werken bij toonaangevende bedrijven en krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen via ons opleidingsprogramma. Zo haal je het beste uit jezelf en ontwikkel je jezelf tot een volwaardige finance professional.

Lees hier meer over hoe jij jezelf verder kunt ontwikkelen bij FIT Finance & Control.Forvis Mazars

Over Forvis Mazars in Nederland

Forvis Mazars is een toonaangevend wereldwijd netwerk in de financiële dienstverlening dat actief is in

meer dan 100 landen. Met diepgaande kennis van regels en gedegen inzicht in de markt ondersteunen

wij bij Forvis Mazars in Nederland onze klanten en dragen wij bij aan de maatschappij. Dit kunnen wij

niet zonder onze medewerkers: zij spelen een centrale rol in het realiseren van onze groeidoelstellingen.

Wij stimuleren onze collega’s dan ook om zich in elke fase van hun carrière te blijven ontwikkelen. Wij

zetten mensen boven processen en je kunt bij ons écht impact maken. Collega’s ervaren Forvis Mazars

als een mensgerichte organisatie met een toegankelijke managementstijl, een goede balans en een

open feedback- en coachingcultuur. Kiezen voor Forvis Mazars betekent dat je aan het roer staat van je

carrière en dat je van het begin tot het eind zelf je koers bepaalt.

 

Waarin maken wij het verschil

Bij Forvis Mazars geloven wij in de vrijheid om je werk zelf in te richten, de mogelijkheid om jezelf

constant te blijven ontwikkelen en persoonlijke aandacht in een team waarin je elkaar kent en je mag

meedenken over de organisatie. Je krijgt een persoonlijke mentor die jou begeleidt en coacht en je komt

terecht in een betrokken en hecht team waar een goede werksfeer heerst.  De lijnen naar collega’s en

partners zijn kort. Daarnaast krijg je veel ruimte om je eigen weg te bepalen en jezelf te ontwikkelen in de

breedte, zowel in werkzaamheden als in klantenpakket.

 

Binnen onze organisatie vinden wij het belangrijk om onze maatschappelijke rol samen met onze

collega's serieus te nemen. Daarom krijgt iedereen bij Forvis Mazars in Nederland de mogelijkheid om

jaarlijks 20 uur maatschappelijk (vrijwilligers)werk te doen via de Forvis Mazars Foundation.

 

Heb je vragen of wil je meer weten over de carrièremogelijkheden van Forvis Mazars?

Neem dan een kijkje in de vacatures die wij hebben door hier te klikken.Moore DRV

Wij zijn Moore DRV. En wij werken in de echte economie. De economie waar Nederland op draait. De economie die groeit door persoonlijke passie en ondernemerschap.

 

Met waardering kijken wij naar ondernemers in de echte economie. Ondernemers die langetermijnresultaten belangrijker vinden dan het snelle gewin. Die hun cliënten en medewerkers bij naam kennen en hun bedrijf van haver tot gort. Die een duidelijke koers bepalen. En snel bijsturen als zich een mooie kans voordoet. Voor die ondernemers willen wij het topkantoor zijn. Daarom zijn we nauw betrokken. Doen we ons uiterste best hun bedrijven net zo goed te doorgronden als zij zelf. Want alleen wie breed kijkt, ziet de samenhang, de mogelijkheden en de risico’s.

 

Wij zijn ervan overtuigd dat we dan ook optimaal gebruik moeten maken van ieders capaciteiten. Alleen dan zijn we een topkantoor. We leggen de lat hoog als het gaat om vakinhoudelijke kwaliteiten. Maar we kijken vooral naar jouw ondernemerschap en gedrevenheid. We dagen je uit om ook buiten de kaders van je opdracht mee te denken. Want eigen initiatief, daar houden we van.

 

Verwacht bij ons geen grote ego’s of ellebogenwerk, maar benaderbare professionals die samen verder komen. Die samenwerken in een ondernemende, innovatieve en ambitieuze cultuur. Waar oog is voor elkaar en waar hard wordt gewerkt, maar niet ten koste van je privéleven. En waar we voor uitstekende professionals altijd plaats maken.

 

Wil je meer weten over werken bij Moore DRV? Neem contact op met onze recruiters via 088-4606988, sollicitatie@werkenbijmooredrv.nl, of bezoek alvast onze website, stel daar je vraag via whatsapp of neem alvast een kijkje bij de actuele vacatures!SRA

SRA: jouw wereldbaan dichtbij!

 

SRA is een netwerkorganisatie van 375 zelfstandige accountantskantoren met 900 vestigingen door heel Nederland. Met praktische en strategische ondersteuning versterkt SRA de bedrijfsvoering van de aangesloten kantoren. Door de bundeling van kennis en ervaring kunnen SRA-kantoren ondernemers (gericht op het midden- en kleinbedrijf) optimaal helpen en adviseren. Wij staan voor kwaliteit, zekerheid en persoonlijke aandacht.

 

Waarom zou je nu eigenlijk kiezen voor een stage of werkplek bij een SRA-kantoor? Dichtbij huis, dichtbij de klant, afwisselend werk, informele sfeer, zekerheid, marktconform salaris, complete vervolgopleidingen, doorgroeimogelijkheden en een gezonde balans tussen privé en werk zijn slechts enkele belangrijke voordelen.

SRA biedt aangesloten kantoren kennis, middelen en ondersteuning. En zo kunnen SRA-kantoren haar medewerkers dezelfde mogelijkheden bieden als een groot kantoor, zonder dat dit ten koste gaat van de betrokkenheid en persoonlijke sfeer.


Benieuwd naar wat SRA voor jou kan betekenen? Neem een kijkje op onze website of zoek direct in onze kantoorvinder naar een SRA-kantoor bij jou in de buurt.

 

Voor vragen mag je uiteraard ook altijd contact opnemen met Claudia Bergkamp of Mandy Nijhuis via 030 656 60 60 of studenten@sra.nl.Van Oers Accountants en Adviseurs

 

Met ruim 400 medewerkers behoort Van Oers tot de grotere regionale accountants- en belastingadvieskantoren van Nederland. Onze organisatie kent zo’n twintig specialismen, die samenwerken als één team. Samen met ondernemers willen we voorop lopen en vooruitkijken, vanuit oprechte nieuwsgierigheid en een oersterke kennisbasis. Van Accountancy tot Corporate Finance. Van Agro tot Zorg. Voor startende ondernemers en ervaren ondernemers. Voor regionaal gewortelde en internationaal navigerende ondernemers.

 

Wie klanten helpt te ondernemen met voorsprong, moet zelf eerst vooroplopen. Daarom heb je bij Van Oers structureel de ruimte om te groeien, via de Van Oers University. Je kunt het hele jaar door cursussen en trainingen volgen voor vakinhoudelijke verbreding en voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast kun je deelnemen aan speciale developmenttrajecten, afgestemd op je functie en werkervaring.

 

Zijn wij een match? Laat van je horen!

Maak de eerste stap in je carrière bij Van Oers. Ontdek wat bij je past, samen met onze recruiter Wendy Snel-Lutt. Neem contact met haar op of bekijk de vacatures op werkenbijvanoers.nl Vermetten

Zoek je een plek waar je kunt groeien en waar jouw ambitie ruimte krijgt?

 

Kom stage lopen of werken bij Vermetten! Wie je ook bent; gedreven student of starter, met Vermetten kom je verder. Als stagiair/werkstudent werk je vanaf dag één mee in de praktijk. Je krijgt een vaste begeleider die jou de kneepjes van het vak gaat leren.

 

Vanaf negen vestigingen verspreid over Noord-Brabant maken wij graag hét verschil voor onze klanten. Dat lukt ons alleen met betrokken, enthousiaste en deskundige medewerkers. Elk kantoor is kleinschalig en overzichtelijk waardoor iedereen elkaar goed kent. Mét de professionaliteit van een grote organisatie. Als ondernemend werknemer draag jij bij aan onze passie voor ondernemen en aan het succes van onze klanten.

 

Wil je meer weten? Kijk dan op onze site! Wie weet maak jij jouw vliegende start bij Vermetten.Visser & Visser

Visser & Visser is met 390 medewerkers en 13 vestigingen al ruim 30 jaar werkzaam binnen het accountancyvak. Als full-servicekantoor biedt Visser & Visser het volledige spectrum aan financiële dienstverlening voor kleine en grote ondernemers.

 

Onze medewerkers zijn meer dan de som der delen. We geloven met hart en ziel dat we samen verder komen. Samen met elkaar en samen met onze klanten: organisaties met vijf, vijftig of vijfhonderd medewerkers en minstens zo gedreven als wij. We ondersteunen hen in alle aspecten van hun ondernemerschap, met inzet van onze professionaliteit en ons innovatief vermogen, maar vooral met bewuste en oprechte aandacht. Met dezelfde aandacht kijken we naar onze medewerkers. Want ons succes begint bij jouw talent.

 

Aandacht voor onze klanten vinden we bij Visser & Visser net zo belangrijk als de ontwikkeling en groei van onze medewerkers. Of je nu kiest voor onze samenstelpraktijk, onze auditpraktijk of onze fiscale tak; je komt sowieso te werken bij een professioneel top 25 accountantskantoor. Wij bieden aan medewerkers de mogelijkheid om hun doelstellingen op hun eigen wijze te realiseren en we waarderen dat ook. Bij ons krijg je de ruimte om nog beter te worden in datgene waar je al goed in bent.

 

Benieuwd naar onze vacatures? Kijk op onze website of volg ons op social media.Witlox VCS

Samen groeien als professionals

Als jij mensen wilt helpen groeien en finance is jouw terrein, dan voel jij je zeker thuis bij Witlox VCS. Wij hebben verstand van zaken en houden van doelmatigheid: korte lijnen, snel schakelen. Toegankelijkheid zien wij als een groot compliment. En we zijn ambitieus, dus moedigen we persoonlijke en professionele ontwikkeling altijd aan. In een energieke en gezellige sfeer, uiteraard. Zo helpen we ook jóu groeien.

 

Ons team heeft alles in huis

Als financieel adviseurs en accountants ondersteunen wij bedrijven in hun ontwikkeling. Ons team heeft alles in huis op de terreinen bedrijfseconomie, belasting en organisatiekunde. Wij organiseren bedrijfsprocessen tot in de puntjes, zodat klanten nooit voor verrassingen komen te staan en altijd kunnen sturen op actuele, betrouwbare cijfers. Zo krijgen ze de ruimte om echt te ondernemen.

 

Vanuit onze functie weten wij veel van onze klant. Zakelijk, maar ook privé, omdat er veel dwarsverbanden zijn. Met dat inzicht willen wij zoveel mogelijk waarde bieden. Hoe hechter de relatie is, des te meer vragen op tafel komen en des te groter de waarde is. Daarom bouwen wij bewust aan die persoonlijke band. En dat geldt ook voor hoe we met elkaar als collega’s omgaan.

 

Voor een lokaal kantoor is Witlox VCS een forse speler. We hebben boots on the ground in West-Brabant en weten wat er speelt, sinds jaar en dag.

 

Ben je geïnteresseerd in een kennismaking? Neem dan contact op met Maartje van der Bijl via 076 - 522 53 30 / Maartje.vanderbijl@witloxvcs.nl of bezoek onze website en bekijk onze vacatures.Avans Hogeschool Breda

SV Oase is de studievereniging van Finance & Control aan Avans Hogeschool te Breda. Veel van onze activiteiten worden in samenwerking met Avans geregeld. Zo is bijvoorbeeld de studiereis naar het buitenland en het introductiekamp onderdeel van het lesprogramma. Ook houden wij activiteiten die aansluiten bij het curriculum, denk hierbij bijvoorbeeld aan gastcolleges of activiteiten waar je in aanraking kan komen voor een stageplek.

 

Klik hier om naar de site van Avans te gaan.