Partners


Kasparov

Zowel kandidaten op carrièrepad als onze klanten vinden in Kasparov een sparringspartner met kennis van zaken, die niet uit is op een snelle deal, maar werk maakt van een bestendige relatie.

 

Onze snelheid van handelen ligt hoog, maar we gaan evenwel secuur te werk in het selectieproces van financieel personeel. Een snelle match is immers pas een goede match als er een arbeidscontract achter ligt. De frustratie en de kosten van een slechte arbeidsrelatie willen we vrijwel uitsluiten door niet te gokken op haastig succes.

 

Kasparov kent zijn kandidaten ècht.' Klik hier om direct contact op te nemen!Belastingdienst

‘De Belastingdienst draagt bij aan een financieel gezond Nederland. Dat doet de dienst door eerlijk en zorgvuldig belasting te heffen en te innen en toeslagen uit te keren. Daarnaast draagt de Belastingdienst bij aan een financieel gezonde, concurrerende en veilige Europese Unie.’

 

De Belastingdienst bestaat al ruim 200 jaar. Ondanks alle veranderingen is de opdracht eigenlijk nauwelijks veranderd: ervoor zorgen dat de belastingen eerlijk en zorgvuldig worden geheven.

 

Om meer te lezen over de missie en visie van de belastingdienst klik dan hierBoskalis

Boskalis creëert een nieuwe horizon voor al haar stakeholders. Als toonaangevende aannemer op de internationale baggermarkt en verlener van maritieme diensten bieden wij een unieke combinatie van experts, materieel en diensten.

 

Wij leveren innovatieve en competitieve totaaloplossingen voor onze klanten in de offshore energiesector, havens en kust- en deltagebieden van de wereld, waarbij wij de hoogste standaarden van veiligheid en duurzaamheid in acht nemen.

 

Meer weten over boskalis? Klik hier voor meer informatie over het bedrijf of klik hier voor een actueel aanbod van vacatures. ABAB

ABAB is businesspartner voor ondernemers en biedt naast accountancy dienstverlening een breed scala aan adviesdiensten. Met bijna honderd jaar ervaring en zevenhonderd betrokken medewerkers, verspreid over veertien vestigingen is ABAB het verlengstuk van ondernemingen. ABAB werkt niet alleen vóór ondernemers, maar vooral ook mét ondernemers. De specialisten van ABAB hebben niet alleen verstand van hun vak, maar ook van uw sector. Anno 2022 is ABAB de partij die obstakels wegneemt en erop gericht is ondernemerschap te stimuleren.

 

ABAB wil ertoe doen. Voor klanten, medewerkers, aandeelhouders, de omgeving en de samenleving. Zo is ABAB onder andere de initiatiefnemer van de Innovatie Tafels met als doel ondernemer en maatschappij verder te helpen vernieuwen.

ABAB, Van betekenis.Joanknecht

Joanknecht is als accountantskantoor opgericht in 1948, in Eindhoven. Met ruim zeventig jaar ervaring en een onophoudelijke drang naar verbetering en vernieuwing zijn we sterk in accountancy en fiscaliteit. We hebben een hechte band met de Brainportregio en zijn nationaal en internationaal actief.

 

Studenten zijn altijd welkom. Natuurlijk als je geïnteresseerd bent in accountancy of belastingadvies. Maar het is veel breder, we staan open voor diverse achtergronden, als je maar initiatief toont en visie hebt.

 

We werken nauw samen met verschillende opleidingsinstellingen. Daarnaast kun je ons en onze manier van werken leren kennen via meewerkstages, afstudeer- of scriptiestages, werkstudentschappen, meeloopdagen of de jaarlijkse summer course.Visser & Visser

Visser & Visser is met 390 medewerkers en 13 vestigingen al ruim 30 jaar werkzaam binnen het accountancyvak. 

Als full-servicekantoor biedt Visser & Visser het volledige spectrum aan financiële dienstverlening voor kleine en grote ondernemers.

 

Onze medewerkers zijn meer dan de som der delen. We geloven met hart en ziel dat we samen verder komen. 

Samen met elkaar en samen met onze klanten: organisaties met vijf, vijftig of vijfhonderd medewerkers en minstens zo gedreven als wij. 

We ondersteunen hen in alle aspecten van hun ondernemerschap, met inzet van onze professionaliteit en ons innovatief vermogen, maar vooral met bewuste en oprechte aandacht. 

Met dezelfde aandacht kijken we naar onze medewerkers. Want ons succes begint bij jouw talent.

 

Aandacht voor onze klanten vinden we bij Visser & Visser net zo belangrijk als de ontwikkeling en groei van onze medewerkers. 

Of je nu kiest voor onze samenstelpraktijk, onze auditpraktijk of onze fiscale tak; je komt sowieso te werken bij een professioneel top 25 accountantskantoor. 

Wij bieden aan medewerkers de mogelijkheid om hun doelstellingen op hun eigen wijze te realiseren en we waarderen dat ook. 

Bij ons krijg je de ruimte om nog beter te worden in datgene waar je al goed in bent.

 

Benieuwd naar onze vacatures? Kijk op onze website www.werkenbijvisser-visser.nlof volg ons op social media.Avans hogeschool

S.V. Oase is de studievereniging van Finance & Control aan Avans Hogeschool te Breda. Veel van onze activiteiten worden in samenwerking met Avans geregeld. Zo is bijvoorbeeld de studiereis naar het buitenland en het introductiekamp onderdeel van het lesprogramma. Ook houden wij activiteiten die aansluiten bij het curriculum, denk hierbij bijvoorbeeld aan gastcolleges of activiteiten waar je in aanraking kan komen voor een stageplek.

 

Klik hier om naar de site van Avans te gaan. 

 

 SRA

SRA is een netwerkorganisatie van 375 zelfstandige accountantskantoren met 900 vestigingen in Nederland. Met praktische en strategische ondersteuning versterkt SRA de bedrijfsvoering van de aangesloten kantoren. Door de bundeling van kennis en ervaring kunnen SRA-kantoren ondernemers optimaal helpen en adviseren.

 

Klik hier om naar de site van SRA te gaan.


BDO Accountants en Adviseurs

 BDO biedt organisaties nieuwe perspectieven met diensten op het gebied van audit en assurance, belastingadvies, advisory, accountancy en bedrijfsadvies. Met onze unieke combinatie van lokale marktkennis, een internationaal netwerk, persoonlijke dienstverlening en een professionele aanpak, helpen wij onze klanten succesvoller te ondernemen. Dit doen wij in Nederland met bijna 2.600 professionals en wereldwijd met ruim 91.000 medewerkers, verdeeld over ruim 1.600 vestigingen in 167 landen.

 

Hiermee zijn wij het vijfde accountancy- en adviesnetwerk ter wereld. Een unieke positie die ons in staat stelt allerbeste service en topkwaliteit te leveren aan onze klanten. Van mkb- tot familiebedrijven en van publieke organisaties tot internationale ondernemingen. Als werkgever creëren we ook nieuwe perspectieven voor partners en medewerkers. Zowel starters als ervaren professionals bieden we volop uitdaging en de ruimte om de eigen talenten te ontdekken en benutten. Kijk op bdo.nl voor meer informatie over onze organisatie.

 

Wil je eerst meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met Marloes Hendriks (Campus Recruiter) via WhatsApp of via Marloes.Hendriks@bdo.nl. 


Van Oers Accountants en Adviseurs

 

 Van Oers Accountancy & Advies is één van de grootste accountancy & advies kantoren in West-Brabant met vestingen in Breda, Roosendaal, Oosterhout, Etten-Leur en Zundert. We zijn gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies, loonadvies, corporate finance, administratieve en juridische dienstverlening. We kiezen bewust voor het werken vanuit lokale kantoren dicht bij klanten. Bij ons ervaar je elke dag wat je werk betekent voor ondernemers, de lokale economie en de samenleving. Echte verbondenheid, zakelijk én maatschappelijk, is daarbij de basis. Iedere klant bij Van Oers heeft een eigen contactpersoon. Iemand die de dagelijkse cijfers én de lange termijn kent. Met de inzet van specialisten komen we tot de beste oplossing, altijd vanuit inleving en een ondernemende instelling. Deskundigheid en een informele sfeer zorgen ervoor dat onze medewerkers zich kunnen ontwikkelen en thuis voelen. Wij zijn tenslotte niet voor niets uitgeroepen tot World-Class Workplace, een uitkomst die 100% gebaseerd is op de mening van onze medewerkers.

 

De karakteristieke Van Oers aanpak wordt beloond met vertrouwen en een gezonde groei. 

Daarom hebben we altijd vacatures en zijn we geïnteresseerd in energieke mensen die ons team kunnen versterken. Ben je stagiair, young professional, professional of senior professional, bij Van Oers sta je dicht bij je klanten en voel je de energie van een hecht team. Dankzij de Van Oers University krijg je de kans om volop in ontwikkeling te blijven, dat maakt je baan bijzonder. Kiezen voor Van Oers betekent dus ook kiezen voor groei. Vakinhoudelijk én op persoonlijk vlak.

 

Solliciteren of meer informatie?

Winnie Bartels, onze recruiter, heb je misschien al wel eens ontmoet op een studentenactiviteit. Stuur haar gerust een berichtje via WhatsApp via 06-13612562 of bekijk onze vacatures via werkenbij.vanoers.nl