Maak kennis met FIT Finance & Control
Collegejaar 2023 - 2024 · 22. mei 2024
Wist je dat het financiële werkveld niet alleen bestaat uit saaie spreadsheets en cijfers? Bij FIT Finance & Control bewijzen we dat! We lossen financiële puzzels op, analyseren, geven advies en bouwen sterke relaties op.

Maak kennis met Witlox VCS
Collegejaar 2023 - 2024 · 22. april 2024
Als jij mensen wilt helpen groeien en finance is jouw terrein, dan voel jij je zeker thuis bij Witlox VCS. Wij hebben verstand van zaken en houden van doelmatigheid: korte lijnen, snel schakelen.

Maak kennis met Nunush werkstudent bij Alfa Accountants en Adviseurs.
Collegejaar 2023 - 2024 · 25. maart 2024
Hoi ik ben Nunush Adamjan, 19 jaar oud en momenteel zit ik in mijn derde jaar van de opleiding finance & control op Avans hogeschool te Breda. Daarnaast ben ik werkzaam bij Alfa Accountants en Adviseurs op de vestiging in Raamsdonksveer. Binnen Alfa zijn er verschillende diensten waaronder: accountants, bedrijfskundige, juristen en fiscalisten. Inmiddels telt Alfa ruim 35 vestigingen door heel Nederland en hebben we een netwerk van lokaal betrokken kantoren die klaar staan voor de ondernemer

Maak kennis met Witlox VCS
Collegejaar 2023 - 2024 · 04. maart 2024
Bij Witlox VCS ben je aan het juiste adres als jouw passie ligt in het helpen van mensen om te groeien, en finance jouw expertisegebied is. Hier voel je je niet alleen thuis, maar ben je onderdeel van een gedreven team dat uitblinkt met haar vakkennis. Onze aanpak kenmerkt zich door korte lijnen en snel schakelen, waarbij toegankelijkheid voor ons een groot compliment is.

Aandacht voor werkgeluk bij Van Oers
Collegejaar 2023 - 2024 · 01. maart 2024
Op 1 maart is Nationale Complimentendag. Een dag waarop we elkaar extra waarderen en erkennen voor wie we zijn en wat we doen. Met de nadruk op ‘extra’. Betrokken zijn bij elkaar is namelijk iets wat we van nature elke dag doen bij Van Oers. Op de werkvloer draait het niet alleen om deadlines, projecten en productiviteit. Een essentieel, maar soms over het hoofd gezien aspect van een gezonde werkomgeving is de kracht van complimenten.

Kasparov Finance & BI geeft je carrière een slinger
Collegejaar 2023 - 2024 · 22. december 2023
Halverwege het studiejaar, rond de donkere feestdagen, maak je even de balans op. Hoe gaat het? Heb je het soms even pittig? Dat snappen we heel goed bij Kasparov Finance & BI. Heel wat collega’s stonden in jouw schoenen, sommigen nog geen jaar geleden. Na hun diploma hebben ze gekozen voor een eerste baan als Interim Financial of BI Specialist. Dat zou ook bést iets voor jou kunnen zijn!

Maak kennis met Fagro
Collegejaar 2023 - 2024 · 29. november 2023
Wat ga jij doen als je klaar bent met studeren, doorstuderen of ga je werken? Dat is de vraag die aan veel studenten wordt voorgelegd. Door aan de slag te gaan als finance professional bij Fagro wordt het antwoord op deze vraag een stuk gemakkelijker: het kan namelijk allebei!

Starten als Interimmer?  Bij Kasparov Finance & BI doen we het samen!
Collegejaar 2023 - 2024 · 15. november 2023
Als je bijna je diploma op zak hebt, móet de term Interim Financial weleens door je hoofd zijn geschoten. Misschien ga je doorstuderen, misschien kies je meteen voor een vaste baan, maar de kans is best groot dat je interimmen overweegt. En áls je dat doet, moet je zeker even aankloppen bij Kasparov Finance & BI.

Het accountantswereldje gaat veel verder dan de cijfertjes
Collegejaar 2023 - 2024 · 13. november 2023
Hij had na het behalen van z’n bachelor nog een paar maanden over tot de vervolgstap. “En dan kun je voor de makkelijke optie kiezen, maar werken in de horeca is niks voor mij”, zegt Tim Stapper. Hij stuurt zijn cv naar Alfa en zit een paar dagen later al met directeur Carl Drenth van Groningen om de tafel. En inmiddels mag Tim zich junior bedrijfskundig adviseur noemen.

Maak kennis met Witlox VCS
Collegejaar 2023 - 2024 · 10. november 2023
Als jij mensen wilt helpen groeien en finance is jouw terrein, dan voel jij je zeker thuis bij Witlox VCS. Wij hebben verstand van zaken en houden van doelmatigheid: korte lijnen, snel schakelen.

Meer weergeven