18. januari 2019
Dat de samenwerking tussen Kasparov en s.v. Oase een prettige is heeft geen toelichting nodig. Het afgelopen jaar hebben wij ons vertrouwen in de samenwerking nog maar eens extra bevestigd met het aangaan van het hoofdsponsorschap.
08. januari 2019
Lees vandaag het verhaal van een werknemer van de Belastingdienst!

26. november 2018
De reis is helaas al voorbij maar dat neemt niet weg dat we kunnen terugblikken op een erg geslaagde studiereis naar Münster. Dat willen wij graag met jullie doen met onze nieuwe blog!
24. september 2018
Vandaag willen wij van SV Oase Kasparov in de spotlight zetten en ze aan jullie voorstellen!

11. september 2018
De vakantie is alweer even voorbij dus leek het ons tijd om terug te kijken naar een enorm geslaagd introkamp!
09. juli 2018
Na vele activiteiten dit jaar is het dan nu de hoogste tijd voor vakantie. We blikken nog een keer terug op het afgelopen jaar met de hoogte punten van alle activiteiten.

31. mei 2018
Hoe is het om als Interim Financial bij Kasparov te werken? We vragen het oud Oase lid Sjoerd Hemelaar.
25. april 2018
Het is ondertussen al weer ruim twee weken geleden dat we naar het mooie Barcelona zijn vertrokken, maar dat weerhoudt ons er niet van om nog één keer terug te kijken op een zeer geslaagde reis! Vandaag kijken we samen met commissieleden en studenten terug op deze reis.

22. april 2018
Het heeft even geduurd voor er een nieuwe blog was, maar vandaag kijken we samen met voorzitter Martijn van Nijnatten terug op Q3 en blikken we vooruit op het laatste blok van dit collegejaar.
09. februari 2018
Je leest hier alles wat je moet weten om helemaal voorbereid carnaval in te gaan!

Meer weergeven