Buitenlandse Studiereis


Ieder jaar vindt in november de Buitenlandse Studiereis plaats. Dit is jaarlijks een van de hoofdactiviteiten van SV Oase en wordt gezien als de gezelligste schoolweek van het jaar!

 

Die reis wordt georganiseerd door de Buitenlandse Studiereis Commissie. Deze commissie zet ieder jaar weer een reis neer die door geen enkele student vergeten wordt in zijn of haar leven!

 

Elk jaar vertrekken we met alle tweedejaars Finance & Control studenten, SV Oase begeleiders en docenten naar een mooie stad. Zo leer jij je medestudenten, docenten en SV Oase begeleiders op een andere manier kennen dan tijdens de colleges.

 

De afgelopen jaren zijn steden als Gent, Krakau en Münster al bezocht. De buitenlandse reis staat voornamelijk in het teken van gezelligheid. We gaan iedere avond op stap, dit is uiteraard een vrijblijvende keus! Naast het feesten bezoeken we ook de grootste internationale bedrijven, universiteiten en komen andere culturele aspecten van de stad aan bod.

 

In 2022 hebben wij met onze studenten PwC Berlijn bezocht. Daar hebben wij een interessant gastcollege gekregen over fraude in de top en het vakgebied Governance Risk en Compliance. Daarnaast hebben wij een bezoek gebracht aan het indrukwekkende concentratiekamp Sachsenhausen. Uiteraard hebben wij ook met de Finance & Control docenten en studenten een drankje in het centrum van Berlijn gedronken! Meer lezen over de ervaring van onze studenten die mee waren op reis, lees de blog hier!

 

Mocht je vragen hebben over de buitenlandse studiereis, stuur een mailtje naar buitenlandsereis@sv-oase.nl.