Activiteiten


AMF Feesten

SV Oase organiseert gezamenlijk met drie andere studieverenigingen, Stichting Midas, SV Merlijn en SV Argus, ieder kwartaal weer een heerlijk feestje. De feesten zijn bedoeld om de studenten die studeren aan de Academie voor Management en Finance op een informele manier dichter bijeen te brengen. 

 

Ieder kwartaal vindt er een themafeest plaats in een café in het centrum van Breda. Naast de kwartaal terugkeerde feestjes wordt er rond de Kerstperiode een gala georganiseerd.

 

Klik hier voor meer informatie omtrent de AMF Feesten!Buitenlandse Studiereis

Jaarlijks gaat SV Oase met alle tweedejaars Finance & Control studenten naar een buitenlandse stad. Deze reis is deel formeel en deels informeel. We bezoeken de 'MUST SEE' bezienswaardigheden en nemen deel aan activiteiten. We brengen ieder jaar een bezoek aan een interessant bedrijf. En natuurlijk de onvergetelijke partyavonden die wij in het buitenland creëren! 

 

Klik hier voor meer informatie omtrent de Buitenlandse Studiereis!Inhousedagen

Bij een Inhousedag ga je met een aantal Finance & Control studenten langs bij een van onze partners. Zij organiseren een informele dag om de organisatie te leren kennen en een kijkje in de keuken te krijgen.

 

Klik hier voor meer informatie omtrent de Inhousedagen!Introkamp

Jaarlijks organiseert SV Oase samen met de drie andere studieverenigingen van de Academie voor Management en Finance, Stichting Midas, SV Merlijn en SV Argus, het introkamp. Hierdoor is het introkamp nog groter en nog gezelliger! 

 

Het introkamp is géén ontgroeningskamp, het is een week lang je medestudenten en de verenigingen beter leren kennen. Dit door middel van diverse activiteiten. Naast de geplande activiteiten hebben we ieder jaar een heerlijk avond programma dat altijd feestelijk wordt ontvangen door de studenten. De laatste avond is er een barbecue met een aantal relaties van de verenigingen en de docenten van de AMF komen ook een hapje mee eten.

 

Klik hier voor meer informatie omtrent het Introkamp!Partnerdiner

Weet jij al wat je na je studie Finance & Control wil gaan doen of twijfel je nog. Neem dan deel aan het Partnerdiner van SV Oase.

 

Ieder jaar organiseren wij het Partnerdiner. Dit doen wij om onze Finance & Control studenten in contact te brengen met mogelijke stagebedrijven en of werkgevers. Gedurende het Partnerdiner eet je per gang met een andere partner van ons. Hierdoor spreek je minimaal drie verschillende interessante partners

 

Klik hier voor meer informatie omtrent het Partnerdiner!Talents of the Future

Het Talents of the Future evenement organiseren wij ieder jaar in samenwerking met Avans Hogeschool Breda. Dit doen wij om onze tweedejaars Finance & Control studenten voor te bereiden op hen eerste stageplaats.

 

Klik hier voor meer informatie omtrent de Talents of the Future!