Activiteiten


Buitenlandse studie reis


Jaarlijks gaat SV Oase met een groep studenten naar het buitenland. Deze reis is deel formeel en deels informeel. We bezoeken de 'MUST SEE' bezienswaardigheden en nemen deel  aan activiteiten. We brengen ieder jaar een bezoek aan een interessant bedrijf. En natuurlijk de onvergetelijke partyavonden die wij in het buitenland creëren! 

 

Klik hier voor meer informatie omtrent de buitenlandse reisIntrokamp


Jaarlijks organiseert SV Oase samen met de drie studieverenigingen van de Academie Algemeen Financieel Management, Merlijn (MER/HRM), Midas (AC) en SV Oase (F&C) het introkamp. Hierdoor is het introkamp nog groter en nog gezelliger! 

 

Het introkamp is géén ontgroeningskamp, het is een week lang je medestudenten en de verenigingen beter leren kennen. Dit doormiddel van diverse activiteiten. Naast de geplande activiteiten hebben we ieder jaar een heerlijk avond progamma dat altijd feestelijk wordt ontvangen door de studenten. De laatste avond is er een barbecue met een aantal relaties van de verenigingen en de docenten van de AAFM komen ook een hapje mee eten.

 

Klik hier voor meer informatie omtrent het IntrokampBedrijvendag


Wat de bedrijvendag van SV Oase?

 

Tijdens deze dag, die twee keer per jaar wordt georganiseerd, komen onze relaties naar Avans toe en geven hier verschillende gastcollege's om zich aan de studenten voor te stellen. Tevens is dit een uitgelezen kans om jouw stage of afstudeer plaats te bemachtigen. 

 

Klik hier voor meer informatie omtrent de bedrijvendagen. Netwerkborrel


Het doel van deze middag is om de studenten en relaties van SV Oase met elkaar te verbinden door middel van een spel. Dit natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje.

 

Wanneer de eerst volgende netwerkborrel plaats vindt, hoe je jezelf aanmeld en meer informatie volgt. Houdt onze Facebook en deze webpagina in de gaten!

 

Klik hier voor meer informatie omtrent de netwerkborrel. AAFM Party


SV Oase organiseert gezamenlijk met twee andere studieverenigingen, SV Merlijn en Stichting Midas, ieder kwartaal weer een heerlijk feestje. De feesten zijn bedoeld om de studenten die studeren aan de Academie Algemeen Financieel Management op een informele manier dichter bijeen te brengen. 

 

Ieder kwartaal vindt er een themafeest plaats in de Walk About een café in het centrum van Breda. Naast de kwartaal terugkeerde feestjes wordt er rond de Kerstperiode een gala georganiseerd. Dit gala is ook in samenwerking met SV Merlijn en Stichting Midas

 

Klik hier voor meer informatie omtrent de AAFM-party's Inhousedag

Tijdens een inhousedag leer je een bedrijf op een informele manier kennen. Je neemt in feite een kijkje in de keuken van een bedrijf.

 

Tijdens inhousedagen maak je kennis met verschillende bedrijven, zodat je al bedrijven kent als je klaar bent met je studie. Tevens bouw je een groter netwerk op als je deelneemt aan een van onze inhousedagen en je kan eventueel een (afstudeer)-stage plek bemachtigen.

 

Klik hier voor meer informatie omtrent de inhousedagen.