VacaturebankKasparov


Zowel kandidaten op carriérepad als onze klanten vinden in Kasparov een sparring partner met kennis van zaken, die niet uit is op een snelle deal, maar werk maakt van een bestendige relatie.

De snelheid van handelen ligt hoog, maar we gaan evenwel secuur te werk in het selectieproces van financieel personeel. Een snelle match is immers pas een goede match als er een arbeidscontract achter ligt. De frustratie en de kosten van een slechte arbeidsrelatie willen we vrijwel uitsluiten door niet te gokken op haastig succes.Kasparov kent haar kandidaten écht. 

 

Bekijk hier de vacature. 
Accon avm


 

Wil jij over een aantal jaren ook bij de klant om de tafel zitten en dicht bij de onderneming staan? Het geven van een goed advies staat hoog in het vaandel binnen Accon avm. Voordat je de klant kunt adviseren, zal je eerst een aantal jaren kennis moeten vergaren. In de functie van 'Junior Assistent Accountancy' start je in onze samenstelpraktijk om een financiële basis op te kunnen doen en begeleiden we jou naar de functie van 'Accountant / Adviseur'. Jouw ontwikkeling binnen Accon avm staat centraal, waarbij jij zelf de regie in handen hebt als het gaat om snelheid, uitdaging en ontwikkelingsmogelijkheden. 

 

De vacature vind je hier .