Vacaturebank


Belastingdienst

De Belastingdienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week in bedrijf. We dragen bij aan een financieel gezond Nederland. Dat doen we door zorgvuldig en eerlijk belastingen te heffen en te innen en toeslagen uit te keren. Daarnaast leveren we een bijdrage aan een financieel gezonde, concurrerende EU. Onze 30.000 medewerkers werken in kantoren verspreid over het hele land. Zij doen dit tegen een dynamische achtergrond van constant veranderende wetgeving en een groeiende hoeveelheid data.

 

Benieuwd naar de vacature bij de Belastingdienst? Kik dan hier.BDO

Bij BDO hoef je niet te kiezen. Je krijgt uitdagende opdrachtgevers én een gezonde werk-privé balans. Een succesvol kantoor én een fijne werksfeer. Veel verantwoordelijkheid én support van je leidinggevende. Bij BDO maak je carrière én vrienden. Opgeteld maakt dit ons het beste kantoor voor jou.

 

Benieuwd naar de vacature bij BDO? Kik dan hier.Fagro 

 

Benieuwd naar de vacature bij Fagro? Klik dan hier.


FIT Finance & Control

 Benieuwd naar de vacature bij FIT Finance & Control? Klik dan hier.Kasparov Finance & BI

Zowel kandidaten op carriérepad als onze klanten vinden in Kasparov Finance & BI een sparring partner met kennis van zaken, die niet uit is op een snelle deal, maar werk maakt van een bestendige relatie.

 

De snelheid van handelen ligt hoog, maar we gaan evenwel secuur te werk in het selectieproces van financieel personeel. Een snelle match is immers pas een goede match als er een arbeidscontract achter ligt. De frustratie en de kosten van een slechte arbeidsrelatie willen we vrijwel uitsluiten door niet te gokken op haastig succes. Kasparov Finance & BI kent haar kandidaten écht.

 

Benieuwd naar de vacature bij Kasparov Finance & BI? Klik dan hier.Moore DRV

 

Benieuwd naar de vacature bij Moore DRV? Klik dan hier.Vermetten

Kom stagelopen of werken bij Vermetten! Wie je ook bent; gedreven student of starter, met Vermetten kom je verder. Als stagiair/werkstudent werk je vanaf dag één mee in de praktijk. Je krijgt een vaste begeleider die jou de kneepjes van het vak gaat leren.

 

Benieuwd naar de vacature bij Vermetten? Klik dan hier.