Vacaturebank

Kasparov

Zowel kandidaten op carriérepad als onze klanten vinden in Kasparov een sparring partner met kennis van zaken, die niet uit is op een snelle deal, maar werk maakt van een bestendige relatie.

De snelheid van handelen ligt hoog, maar we gaan evenwel secuur te werk in het selectieproces van financieel personeel. Een snelle match is immers pas een goede match als er een arbeidscontract achter ligt. De frustratie en de kosten van een slechte arbeidsrelatie willen we vrijwel uitsluiten door niet te gokken op haastig succes.Kasparov kent haar kandidaten écht.

Bekijk hier de vacature.

Belastingdienst

De Belastingdienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week in bedrijf. We dragen bij aan een financieel gezond Nederland. Dat doen we door zorgvuldig en eerlijk belastingen te heffen en te innen en toeslagen uit te keren. Daarnaast leveren we een bijdrage aan een financieel gezonde, concurrerende EU. Onze 30.000 medewerkers werken in kantoren verspreid over het hele land. Zij doen dit tegen een dynamische achtergrond van constant veranderende wetgeving en een groeiende hoeveelheid data.

Benieuwd naar de vacature bij de belastingdienst? Kik dan hier