· 

De voorzitter spreekt

Beste studenten, docenten en overige relaties,

 

Het schooljaar is goed van start gegaan na een geweldig introkamp en ook de eerste twee AAFM feesten waren zeer geslaagd. Hopelijk zijn de tentamens bij iedereen goed verlopen en hebben jullie ook weer tijd voor andere dingen.

 

SV Oase is namelijk druk bezig met het regelen van de aankomende activiteiten, netwerkgelegenheden en natuurlijk het kerstgala van 20 december. De kaartverkoop voor het gala is reeds begonnen en dit jaar is voor het eerst de mogelijkheid online je kaartje te kopen. Het gala is het meest gewaardeerde feest van de AAFM en met goede reden. Het is een avond waar de heren in pak en de dames in een prachtige galajurk verschijnen op een locatie die een perfecte balans houdt tussen elegantie en sfeer.  Op dit feest sluiten wij gezamenlijk het jaar 2017 af. Kijk op het Facebook evenement ‘AAFM Gala 2017’ voor meer informatie en bemachtig alvast je kaartje!

 

Daarnaast willen wij graag iedereen uitnodigen voor de eerste bedrijvendag, deze vindt plaats op 14 november. Op deze dag maak je kennis met Kasparov en Welten en vergaar je meer kennis over detachering en ondernemen met aansluitend een borrel. Het is een uitgelezen kans als je op zoek bent naar een stage of alvast je netwerk wilt vergroten. Voor de jongere studenten eveneens interessant om alvast kennis te maken met deze bedrijven en je professionele houding te verbeteren. Geïnteresseerd? Schrijf jezelf dan in door een e-mail te verzenden naar tvalk1@student.avans.nl, vermeldt hierbij je naam, studentennummer, klas en opleiding ! 

 

Op 16 november is er een inhousedag bij Laudamme. Hier zullen wij, net als bij de bedrijvendag, meer leren over het bedrijf en is er een aansluitende borrel. Hier is er ook de mogelijkheid om een stage te bemachtigen. Inschrijven kan door een mail te sturen naar mm.pot@student.avans.nl met je cv.

 

Ik hoop jullie snel te zien bij onze activiteiten!

 

Met vriendelijke groet,

 

Martijn van Nijnatten

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0