· 

Terugblik op de bedrijvendag

Dinsdag 14 november was het weer tijd voor de bedrijvendag van SV Oase. Tijdens de bedrijvendag waren onze sponsoren Welten en Kasparov aanwezig, om de aanwezige studenten te vertellen over hun kansen in de arbeidsmarkt en hoe zij zich kunnen voorbereiden op een sollicitatiegesprek. 

 

Tijdens de workshop van Kasparov hebben de studenten uitleg gekregen, over waar ze goed op moeten letten tijdens hun presentatie en sollicitatie, maar ook kleine trucjes waardoor hun cv er bovenuit springt ten op zichten van andere. 

 

In de workshop van Welten werd er een fictief sollicitatiegesprek gevoerd, waarbij de studenten de regisseurs waren. Op deze manier heeft

Welten geprobeerd om te laten zien waar verbeterpunten liggen en wat je kan doen in bepaalde situaties. 

 

Tussen de workshops door hebben we genoten van de goed verzorgde lunch met de studenten en de aanwezige bedrijven. Aan het einde van de dag, op de afsluitende borrel, hebben bedrijven en studenten de mogelijkheid gekregen om met elkaar te netwerken.

 

We bedanken Kasparov en Welten voor hun aanwezigheid op de bedrijvendag en verwelkomen ze graag terug op de volgende bedrijvendag of een van onze andere activiteiten!

Reactie schrijven

Commentaren: 0