· 

Jaaroverzicht 2017

Aan het einde van het jaar kijken we altijd terug op wat er het afgelopen jaar zich heeft voorgedaan. Ook dit jaar was het weer een jaar vol activiteiten voor SV Oase. Zo vierde we ons vierde lustrum, gingen we op studiereis met SV Merlijn en Stichting Midas naar Praag en was er een zeer geslaagd introkamp. 

Tijd om terug te kijken met Oaseleden Martijn, Teun, Lisanne, Bas, Debbie en Niels op de activiteiten die er voor hen dit jaar bovenuit sprongen. 

 


Studiereis Praag (door Debbie)

 

Nadat ik zelf al een keer op buitenlandse reis was geweest, mocht ik afgelopen schooljaar samen met twee anderen zelf de buitenlandse reis organiseren! Onze locatie van het afgelopen schooljaar was Praag. Samen met de tweedejaars hebben wij een ontzettende leuke tijd gehad in Praag en hebben wij elkaar beter leren kennen. 

 

Tijdens de reis hebben we een bedrijfsbezoek gebracht aan DHL en een bierbrouwerij in de stad. Ook de stapavonden waren enorm geslaagd! 

 

Momenteel zijn we druk bezig met het organiseren voor de buitenlandse reis van 2018, die deze keer naar Barcelona gaat. Hier heb ik ook weer erg veel zin in! 

 

Ik kijk al uit naar de buitenlandse reis van dit schooljaar en wens iedereen  een fijne jaarwisseling! 

 Lustrum (door Teun Boumeester) 

 

Het afgelopen jaar heeft SV Oase haar vierde lustrum al weer mogen vieren. Reden genoeg  om groots uit te pakken! 

 

En dat hebben we zeker gedaan. Bij de Avenue in Breda hebben we mogen genieten van een mooi diner met alle leden en oud-leden, wat enorm gezellig was om met iedereen weer bij te praten. Hierbij mochten natuurlijk de mooie (en vooral de minder mooie) foto’s van de afgelopen 20 jaar niet ontbreken! 

 

Na het diner hebben we samen met alle genodigden een (en meerdere) glaasje gedronken en er een hele mooie en gezellige avond van gemaakt. 

 

Namens SV Oase willen wij graag iedereen bedanken die deze heuglijke avond mede mogelijk heeft gemaakt!

 

Ik wens iedereen een fijne jaarwisseling toe!Geslaagde (door Martijn)

 

Elk jaar maakt de oudere lichting plaats voor nieuwe leden. We willen deze oud-leden graag bedanken voor hun bloed, zweet en tranen die ze in de vereniging hebben gestopt. Jordy, Amber, Sjoerd, Joep, Maikel, Martijn, Lisanne, Christel, ontzettend bedankt voor jullie bijdrage en gezelligheid de afgelopen jaren. Wij hopen jullie nog eens terug te zien om een drankje te doen. 

 

Na afloop van de diploma uitreiking in juli zijn we met een aantal leden van de vereniging en de docenten van de AAFM de stad ingegaan om het jaar af te sluiten. Dit is ondertussen een terugkerende traditie geworden, wat tot in de late uurtjes doorgaat. 

 

Een prettige jaarwisseling gewenst en heel veel geluk in de toekomst!

 Introkamp (door Lisanne) 

 

Van 22 tot en met 25 augustus was het eindelijk dan zo ver: het wel bekende AAFM introkamp! Het introkamp wordt jaarlijks georganiseerd door Oase in samenwerking met Midas en Merlijn. Voorheen werd dit kamp voor de tweedejaars georganiseerd, maar sinds enkele jaren is dit voor de eerstejaars. Dit is natuurlijk ontzettend leuk: zo leren de nieuwe studenten alvast hun medestudenten een beetje kennen.

 

Dit jaar was het introkamp op een ontzettend gave locatie in Biezenmortel. Zelf ben ik als begeleider mee geweest en heb ik verschillende taken achter de schermen verricht. Zo heb ik verschillende bardiensten gedraaid en vooraf aan het kamp meegeholpen met opbouwen. Door als begeleider mee te gaan ben ik mijzelf pas gaan beseffen hoeveel regelwerk er achter zo’n kamp zit. Heel veel respect voor de commissie die zich jaarlijks over het introkamp buigt!

 

Momenteel zijn de voorbereidingen flink bezig voor het introkamp van 2018. Ik hoop dit jaar weer mee te gaan als begeleider, want dit was ontzettend leuk! Hopelijk wordt het kamp van 2018 minstens zo leuk als het kamp van 2017, maar daar gaan we wel van uit!

 

Voor iedereen een hele fijne jaarwisseling en tot volgend jaar! Midas voetbaltoernooi (door Bas) 

 

Een van de hoogtepunten het afgelopen jaar bij SV Oase was voor mij het Midas voetbaltoernooi. Namens Oase waren Agnes, Evi, Kjeld, Timo, Lisanne, Fabiënne en ik als team aanwezig. 

 

In dit toernooi namen wij het op tegen amateurteams zoals wij, en tegen professionele zaalvoetbalteams zoals “de Beren”. Wonder boven wonder hebben wij verschillende teams kunnen verslaan om zo zelfs bijna winnaar in onze poule te worden. 

 

Fijne jaarwisseling gewenst! Tsja, wat gaat 2018 ons dan allemaal wel niet brengen? Zoals al eerder in dit blog geschreven staat de reis naar Barcelona op de planning, gaan we weer op introkamp en zullen er weer een aantal leden van Oase hun diploma gaan behalen. Maar meer dan dit kunnen we nog niet voorspellen. 

 

Ik hoop dat we er ook in 2018 een topjaar van gaan maken met de vereniging, maar ook dat iedereen voor zichzelf er een mooi jaar van gaat maken. 

 

Als laatst wil ik iedereen bedanken voor de aanwezigheid op onze borrels en activiteiten en hoop ik, net als iedereen binnen de vereniging, jullie weer terug te zien op een van de volgende activiteiten. De nieuwjaarsborrel is al gepland op 23 januari aanstaande! 

 

Fijne jaarwisseling allemaal namens de nieuwsbrief commissie!


Groetjes Niels & Debbie 

 

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0