· 

De voorzitter spreekt

Beste studenten, docenten en relaties,

 

Laat ik beginnen met het feliciteren van alle afgestudeerde! Na veel zwoegen kunnen jullie binnenkort eindelijk je diploma ophalen en daar zullen wij uiteraard ook bij aanwezig zijn.

 

Wij hebben onlangs onze eerste borrel in café 'Het Keteltje' gehad. Hier hebben we het jaar 2017 afgesloten en getoost op het nieuwe jaar. Het is zeer goed bevallen en we zullen er zeker terugkomen. 

 

Op de planning voor dit kwartaal staat onder andere de buitenlandse reis naar Barcelona. Onze leden zijn druk bezig om het een onvergetelijke reis te maken. Voor de studenten die meegaan: jullie hebben het hostel al kunnen zien, houdt de Facebook pagina in de gaten voor meer 'sneak peaks'. 

 

Een andere activiteit die gepland staat is de netwerkborrel op 15 maart. Op deze dag zullen een aantal van onze relaties aanwezig zijn en hebben de studenten de mogelijkheid om hun netwerk te vergroten. Houdt onze Facebook pagina in de gaten voor meer informatie en hopelijk zien wij jullie daar.

 

Graag wil ik via deze weg ook de blogsponsoren, Kasparov en Welten, van de afgelopen 10 weken bedanken voor het mede mogelijk maken van deze blog. Jullie zijn zeer gewaardeerde sponsoren binnen de vereniging en wij zien jullie graag weer terug op een van onze activiteiten! 

 

Voor nu ga ik het hierbij laten. Ik wil iedereen bedanken voor een gezellig en productief 2017 en hopelijk wordt 2018 net zo mooi. Oh en voor ik het vergeet, een prettige carnaval gewenst!

Reactie schrijven

Commentaren: 0