· 

De voorzitter spreekt

Beste leden, studenten, docenten en andere relaties,

 

Inmiddels is het vierde en tevens laatste kwartaal van dit schooljaar begonnen en dus is het weer tijd voor een korte terugblik op de afgesloten periode. 

In de laatste week van het vorige blok was het eindelijk tijd voor de buitenlandse reis naar Barcelona met de tweedejaars studenten Finance & Control. Een ontzettend gezellige groep en een strakke organisatie hebben ervoor gezorgd dat het een zéér geslaagde week was. Alle lof voor de commissie die de reis heeft georganiseerd! Later deze week zullen studenten en commissieleden aan het woord komen waarin zij terug kijken op de fantastische reis. 

 

Op 15 maart zijn we bijeengekomen bij publieke werken voor onze netwerkborrel. Hier waren een aantal van onze relaties aanwezig. We hebben veel studenten zien netwerken met onze relaties, dus wat ons betreft een geslaagde dag. Om hier op voort te boorduren, op 17 mei vindt de bedrijvendag plaats, waar een aantal bedrijven workshops verzorgen. Na afloop is er weer tijd om te netwerken, je maakt hier dus kennis met het bedrijf. Ben je geïnteresseerd? De inschrijving is geopend, dus meld je snel aan door een mailtje te sturen naar: t.valk1@student.avans.nl. 

 

Het schooljaar wordt traditioneel afgesloten met het beestfeest. Een feest wat wij samen met studentenvereniging Maximus organiseren. Dit feest, waar je flink het beest kan uithangen, mag je echt niet missen! Meer informatie over het feest volgt snel via onze Facebookpagina.

 

Het terrasseizoen is eindelijk weer begonnen, wat de studie niet altijd ten goede komt. Ik wil graag iedereen heel veel succes wensen met de laatste lootjes van dit jaar!

 

Groeten,

 

Martijn van Nijnatten

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0