· 

Starten als Interimmer? Bij Kasparov Finance & BI doen we het samen!


Als je bijna je diploma op zak hebt, móet de term Interim Financial weleens door je hoofd zijn geschoten. Misschien ga je doorstuderen, misschien kies je meteen voor een vaste baan, maar de kans is best groot dat je interimmen overweegt. En áls je dat doet, moet je zeker even aankloppen bij Kasparov Finance & BI.

 

Ken je ons nog niet? Kasparov Finance & BI is een grote speler in financiële detachering en business intelligence. Wij hebben een sterke focus op het aantrekken en ontwikkelen van talentvolle financiële professionals. Uit ervaring kan ik je vertellen wat de voordelen zijn van een (eerste) baan als interimmer. Heb je even?

 

Een belangrijke reden om voor ons te kiezen, zijn onze boeiende opdrachtgevers in heel verschillende sectoren. In een paar jaar tijd kun je al heel diverse, waardevolle ervaring opdoen en een interessant netwerk opbouwen. Met ambitie en een open, flexibele houding gaat je carrière meteen hard.

 

Kasparov Finance & BI hecht veel waarde aan jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. In onze Akademy kun je allerlei trainingen volgen én een volledige masteropleiding. Sowieso is onze begeleiding onderscheidend: Een carrièremanager en een teamleider staan klaar voor een zachte landing in je nieuwe baan.

 

Als je meteen na je studie instapt, doorloop je drie fasen: young professional, advanced financial en finance expert. Onderweg krijg je aanvullende opleiding, doe je ervaring op in verschillende rollen en krijg je coaching van je carrièremanager. Sneller en afwisselender dan in een vaste baan doe je ervaring op.

 

Natuurlijk is een eerste opdracht spannend, maar wij zorgen ervoor dat het alleen gezonde spanning is. We delen teams in van collega’s, die maandelijks bij elkaar komen voor een broodje en een praatje. Je hebt ook elke maand 1-op-1 contact met je teamleider om wat meer de diepte in te gaan. En dan zijn er nog de informele uitjes, met je team en met heel het bedrijf. Want ook daarvan groei je.

 

En groei is onze belofte. Als jij de ambitie hebt, maken we er samen werk van. Benieuwd? Bel, mail of app me.

 

Ashley Griffioen, recruiter Kasparov Finance & BIEnthousiast geworden om bij Kasparov Finance & BI aan de slag te gaan? Dan ontvangen zij graag jouw reactie. Bij vragen kan er contact opgenomen worden met Ashley Griffioen, te bereiken op +31 6 12 06 95 80  of via ashleygriffioen@kasparov-financials.nl


Reactie schrijven

Commentaren: 0