· 

Kasparov Finance & BI geeft je carrière een slinger

Halverwege het studiejaar, rond de donkere feestdagen, maak je even de balans op. Hoe gaat het? Heb je het soms even pittig? Dat snappen we heel goed bij Kasparov Finance & BI. Heel wat collega’s stonden in jouw schoenen, sommigen nog geen jaar geleden. Na hun diploma hebben ze gekozen voor een eerste baan als Interim Financial of BI Specialist. Dat zou ook bést iets voor jou kunnen zijn!

 

Waarom? Omdat je alle kans krijgt te ontdekken waar jouw kwaliteiten en interesses liggen. Groei is onze belofte. Als jij de ambitie hebt, maken we er samen werk van. Wij brengen jouw carrière verder dan je ooit had gedacht. Vanaf dag 1 duik je in opdrachten bij onze klanten, eerst heel toegankelijk en dan steeds uitdagender. Je studiekennis en vaardigheden worden voortdurend uitgebreid en verrijkt.

 

Je maakt ook meteen kennis met onze Akademy (met de K van Kasparov). Daar kun je allerlei trainingen volgen voor professionele en persoonlijke ontwikkeling én onze post-bachelor Finance Business Partner. Alle tools die jij nodig hebt om te excelleren in de wereld van Finance en BI.

 

Het werkt alleen als je samenwerkt. Dat is een van onze motto’s. Ook al werk je bij verschillende opdrachtgevers, we zorgen ervoor dat je een hechte band krijgt met collega’s. Om ervaringen te delen, tips & tricks uit te wisselen en om het gewoon gezellig te hebben. Wij staan bekend om de vele events die we organiseren, van avondjes NAC tot Pub Quiz en Breda Live.

 

Ook als je nog niet helemaal weet wat je na je studie wil doen, ben je meer dan welkom voor een goed gesprek. Als geen ander kennen wij de keuzes, twijfels, kansen en uitdagingen op jouw pad. Een eerlijk advies, dus geen verkooppraatje, kost niks. Ik sta voor je klaar. Denk daar eens over na onder de kerstboom!

 Benieuwd geworden? Neem contact op met mij! Te bereiken op +31 6 12 06 95 80 of via ashleygriffioen@kasparov-financials.nl


Reactie schrijven

Commentaren: 0