· 

Maak kennis met Nunush werkstudent bij Alfa Accountants en Adviseurs.


Hoi ik ben Nunush Adamjan, 19 jaar oud en momenteel zit ik in mijn derde jaar van de opleiding Finance & Control op Avans Hogeschool te Breda. Daarnaast ben ik werkzaam bij Alfa Accountants en Adviseurs op de vestiging in Raamsdonksveer.

Binnen Alfa zijn er verschillende diensten waaronder: accountants, bedrijfskundige, juristen en fiscalisten. Inmiddels telt Alfa ruim 35 vestigingen door heel Nederland en hebben we een netwerk van lokaal betrokken kantoren die klaar staan voor de ondernemer. Dit past ook bij de missie die Alfa heeft: Alfa gelooft in de kracht van lokaal ondernemerschap en staat graag dichtbij de ondernemer.

 

Stage

In januari 2023 ben ik bij Alfa begonnen als stagiaire accountancy. Deze periode duurde 20 weken. Voor mij was de wereld van accountancy nieuw. Tijdens deze periode heb ik aan mijn leerdoelen gewerkt, zoals meer initiatief tonen, pro actiever zijn en het vak accountancy leren kennen. Mijn werkzaamheden waren o.a. aangifte inkomstenbelasting opmaken en de maandelijkse boekwerkzaamheden uitvoeren. Daarnaast heb ik met een fiscalist, jurist en accountant meegelopen om een beeld te krijgen wat deze functies inhouden. Dit om op een later moment een juiste keuze te maken voor een eventuele vervolgstudie. Mijn stageperiode was erg leerzaam en het was fijn om binnen een leuk en gezellig team te werken.

 

Werkstudent

Op dit moment werk ik op oproepbasis bij Alfa en combineer ik dit met mijn studie. Het fijne aan werken bij Alfa is dat er rekening wordt gehouden met mijn schoolrooster. Als ik wil focussen op tentamens kan ik minder komen werken en als ik vrij ben van school kan ik juist vaker komen. Zolang het maar goed gecommuniceerd wordt. Kortom ze zijn erg flexibel. Ook als werkstudent nemen ze de tijd om dingen duidelijk uit te leggen. Mijn werkzaamheden zijn het verwerken van administraties, opstellen van jaarrekeningen en het opstellen van particuliere aangiftes. Daarnaast doe ik ook een aantal ondersteunde werkzaamheden voor verschillende collega’s.

 

Ben jij student en zoek je een leuke en leerzame stageplaats? Check onze vacature.

 Interesse in de mogelijkheden bij Alfa? Neem een kijkje op de website of neem contact op met Esther.

 

www.werkenbijalfa.nl

Esther van Uitert

+31 651717584


Reactie schrijven

Commentaren: 0