Vacature Amphia Ziekenhuis

Junior Business PartnerWat ga je doen?

 

Als Junior Business partner Planning & Control ben je met collega’s verantwoordelijk voor optimale ondersteuning van het management van de kernen bij de financiële bedrijfsvoering en complexe bedrijfseconomische vraagstukken. Hierbij wordt gericht op kwalitatieve analyses, faciliteren van besluitvorming en leveren van betrouwbare actuele data. Daarnaast adviseer en ondersteun je de leden van de Raad van bestuur door het bieden van strategisch en tactische financiële inzichten. Je weet de planning & control cyclus mee vorm te geven, waaronder een bijdrage aan het kostprijzentraject, inhoudelijke verbeterprocessen (benchmark tooling) en het begrotingsproces. De afdeling is op dit moment bezig met het ontwikkelingen van toekomstbestendige informatievoorziening. Het is daarom van belang dat je affiniteit hebt in het ontwikkelen van informatievoorziening voor de organisatie.

 

In eerste instantie zal je als junior Business partner Planning & Control ondersteuning verlenen aan de Business Partners en zal je de verantwoordelijkheid krijgen voor diverse taken. Mocht jij voldoende ontwikkeling doormaken, dan zijn er doorgroeimogelijkheden tot volwaardig Business partner Planning & Control.

 

 

Met wie?

 

De afdeling Planning & Control is onderdeel van de kenniskern Finance & Control. De kenniskern bestaat uit ongeveer 55 gedreven professionals. Binnen het kennisteam Planning & Control (P&C) werk je direct samen met zeven business partners. Je ontvangt hiërarchische leiding van de teamleidinggevende P&C en rapporteert op zelfstandige wijze direct aan de managers van de kenniskernen, zorgkernen en Raad van Bestuur. Daarbij is het belangrijk dat je op een proactieve en klantgerichte wijze te werk gaat, waarbij je als kennispartner samen werkt met de klant. Naast P&C bestaat de Kenniskern Finance & Control (F&C) uit de kennisteams Financieel beheer, DBC control, Concern Control, Audit en Risk Management, LBZ en zorgverkoop.

 

 

Jij maakt ons beter 

 

Wij zijn Amphia, een kleine stad in een grote stad, waar we iedere dag uitstekende topklinische zorg leveren.  Dat doen we niet alleen, maar samen. Met ongeveer 5000 professionals. En jij maakt ons elke dag beter. Want voor jou is goede zorg niet vanzelfsprekend. Met jouw ambitie om te ontwikkelen, helpen we iedereen vooruit. Zo bewegen we met oog voor elkaar en met hart voor ons werk, naar een gezonde toekomst voor ons allemaal.

 

 

En wie ben jij?

 • Je bent een enthousiaste persoonlijkheid met overtuigingskracht, organisatiesensitiviteit en je toont initiatief.
 • Je beschikt over academisch werk- en denkniveau bij voorkeur met een WO opleiding in een bedrijfseconomische richting.
 • Je hebt een sterk cijfermatig inzicht en kunt deze inzichten overbrengen in de organisatie. 
 • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden.
 • Je hebt ruime ervaring in het analyseren van complexe bedrijfsmatige vraagstukken.
 • Je hebt kennis van ERP-systemen en Business Intelligence tools.

 

Dit mag je van ons verwachten

 • Een onmisbare rol, want jij bent de specialist op het gebied van de planning & control  cyclus en daarmee de verbindende factor tussen de bedrijfsvoering en de (financiële) inzichten op strategische en tactisch niveau.
 • Een dienstverband voor de duur van een jaar, met de intentie om dit om te zetten naar een vast dienstverband.
 • Een salaris binnen FWG 60 (min. €3.736,- tot max. €5.473,-). In juni komt hier weer een salarisverhoging van 5% bovenop. 
 • Een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van beide 8,33%.
 • Tijd en ruimte om up to date te blijven binnen je vakgebied door nascholingen te volgen of deel te nemen aan symposia en congressen.
 • Verder bieden we je de ruimte om je verder te ontwikkelen op persoonlijk vlak.
 • Amphia is goed bereikbaar met de auto, fiets en het ov. Parkeren is gratis.

Lees hier meer over alle arbeidsvoorwaarden. 

 

Enthousiast geworden door de vacature? Solliciteer hier.