Vacature Kasparov Finance & BI

Traineeship Finance / Business Intelligence SpecialistVoel jij een sterke connectie met data, maar ontbreekt het je nog aan ervaring? Merk je ook op dat de wereld van rapportage en data-analyse in een snel tempo evolueert? Als Business Intelligence jou intrigeert, dan is ons Traineeship precies wat je zoekt. Door middel van afgestemde opdrachten, persoonlijke begeleiding en onze Performance Akademy, vormen we jou om tot een volwaardige BI Specialist.

 

 

Wat staat je te wachten in dit boeiende avontuur?

Als Trainee begin je met een opdracht die nauw aansluit bij je studieachtergrond. Terwijl je samen met onze Manager Carrières jouw persoonlijke leerdoelen vaststelt, duik je gelijk in de BI Performance Akademy. Hier vergaar je niet alleen praktijkervaring, maar ontwikkel je jezelf tot een volwaardige BI-professional.

 

Gedurende je Traineeship verschuift de focus geleidelijk naar data- en business intelligence, waardoor je de kans krijgt je opgedane kennis en ervaring verder uit te bouwen. Je ondersteunt onze opdrachtgevers bij het nemen van data-gedreven beslissingen en fungeert als waardevolle adviespartner. Je leert niet alleen data te ontsluiten en te modelleren, maar ook om dit om te zetten naar overtuigende rapportages en visueel aantrekkelijke dashboards in BI.

 

In onze Akademy groei je uit tot een expert in Power BI, leer je werken met diverse modelleringstechnieken en vergaar je kennis van tools zoals Azure, SQL en Python. Er is ook ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zoals het verbeteren van je presentatievaardigheden en zakelijk Engels. Daarnaast behoren trainingen in Agile Scrum en het behalen van een Lean Belt tot de mogelijkheden.

 

 

Wat neem je mee op deze reis?

 Een afgeronde HBO- of WO-opleiding in een financiële richting, de passie om een data professional te worden, enige ervaring met visualisatie/BI tooling, bij voorkeur enige ervaring met data-analyse goede communicatieve vaardigheden, beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal, en de bereidheid om je volledig in te zetten voor deze boeiende reis.

 

 

Waar gaat deze reis je brengen?

Naar Kasparov BI, waar we organisaties helpen om data-gedreven te werken door het ontwikkelen van een Data & BI Strategie, Performance Management, Data Platform Ontwikkeling en Training. Onze kennis en expertise bieden we aan in de vorm van advies, capaciteit en training.

 

Door ons werk zien we niet alleen data groeien, maar ook individuen en organisaties. Dat is onze drijfveer. Wij brengen kwaliteiten en kansen samen, met de wetenschap dat succes alleen mogelijk is door samenwerking. Vandaar onze regelmatige teamsessies en gezamenlijke sportactiviteiten, zoals het programma Kasparov Fit.

 

Vanuit ons kantoor in Breda bedienen we bedrijven in diverse sectoren, waaronder logistiek, industrie, automotive, zorg, retail en vastgoed. Opdrachtgevers zoals Tony's Chocolonely, Stedin, Roompot Vakantieparken en Boskalis sieren ons portfolio.

 

Vaak kun je ook (deels) vanuit huis werken, of op ons kantoor in Breda. Samen bepalen we welke opdrachten passen bij jouw ambities en persoonlijke groei.

 

Bij Kasparov BI vormen we een hecht team, trekken we er samen op uit, combineren we inhoudelijke evenementen met plezier, en beleven we gezellige momenten zoals de Singelloop en het jaarlijkse VIP-feest op Breda Live.

 

 

En wat krijg je als beloning voor deze boeiende reis?

 Naast een uitdagend en gevarieerd Traineeship en de kans om bij grote bedrijven te werken, ontvang je:

  • Een salaris van €2.750 - €3.250 bruto per maand, afhankelijk van je kennis en ervaring
  • 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om 5 extra dagen bij te kopen per jaar
  • 8 tot 10 studiedagen per jaar en de mogelijkheid om je in onze Performance Akademy verder te ontwikkelen (volledig vergoed!).
  • Een leaseauto die je ook privé mag rijden (heb je al een auto, dan ontvang je een mobiliteitsvergoeding van € 450,-)
  • Coaching en begeleiding door een ervaren Managing Consultant BI en een Manager Carrières, gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling
  • 6-wekelijkse teamsessies waarin we kennis en ervaringen uitwisselen uit de praktijk
  • Een telefoonvergoeding en een laptop voor zakelijk gebruik
  • De mogelijkheid om je thuiswerkplek in te richten via ons HomeworK pakket, inclusief bureaustoel, beeldscherm en headset

 

Enthousiast?

Dan komen we graag in contact! Voor meer informatie over het BI Traineeship bel je reisleidster Ashley Griffioen, 06 12 06 95 80 of via ashleygriffioen@kasparov-financials.nl