· 

Terugblik op het AAFM-introkamp!


Het introkamp, het eerste moment voor nieuwe studenten om hun klasgenoten te leren kennen en alvast een beetje de sfeer te proeven van het studentenleven. Dit jaar begon mooi met een potje apenkooien bij de Bress om vervolgens de weg te vervolgen naar de accommodatie in Diessen. Aangekomen in Diessen lieten de wespen al meteen weten niet gediend te zijn van al deze bezoekers en kon de aanval beginnen. Na het thuis maken van de accommodatie en het even tot rust komen kon het avondprogramma beginnen: De Biercantus. Gezang, gezelligheid en gezuip. De perfecte omschrijving van de biercantus. Op een aantal studenten na die goed onder het bier zaten door het adten met gestrekte arm. Maar het was niet voor iedereen een rustige avond, de docenten hadden er een flink karwei aan om iedereen constant van het gerstenat te voorzien, aldus Tommy Valk, docent aan de AAFM. Na een geslaagde eerste dag was het natuurlijk tot diep in de nacht nog onrustig en na een lange dag lag iedereen uiteindelijk op een oor om de ochtend die volgde fris en fruitig op weg te gaan naar de Beekse Bergen.


Op woensdagochtend vertrokken alle inmiddels wakker geworden docenten, studenten en begeleiders samen met Kasparov naar de Beekse Bergen om hier te genieten van de dieren en elkaar nog beter te leren kennen. Tevens werd tijdens het bezoek aan de Beekse Bergen de crazy 88 uitgevoerd, of was het toch de crazy 34? 34 opdrachten die de studenten samen met hun begeleiders konden uitvoeren om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Na een geslaagde dag in de Beekse Bergen was het tijd om terug te gaan naar de accommodatie in Diessen. Dit was bij sommige mensen helaas niet helemaal goed doorgekomen en moest er een aantal keer op en neer gereden worden om iedereen veilig terug te krijgen.

Na het avontuur in de Beekse Bergen stond er een mooi beerpong toernooi op de planning. Gewapend met bal in de hand en bier op de tafel gingen alle groepjes de strijd met elkaar aan. Maar natuurlijk heb je ook verliezers bij dit soort evenementen zoals bijvoorbeeld Roelof die er in de eerste ronde al uit lag… Na het beerpong toernooi werd er natuurlijk weer flink gefeest! Iedereen moest er natuurlijk wel rekening mee houden dat de ochtend die hierop zou volgen een sport/spellen dag gepland stond.


Op donderdag werd de sport/spellen dag gehouden. Na wat opstartproblemen kon de warming-up georganiseerd door Bress beginnen. Tijdens deze dag viel het Annelies Trienekens, docente aan de AAFM,  al op dat ze heel veel lachende maar tevens ook vermoeide gezichten zag, dit is natuurlijk een teken van een tot op dit moment al geslaagd introkamp. Na heel wat sporten en spelletjes was het tijd voor een mooi watergevecht en kon het avondprogramma gaan beginnen.

 

De avond was gevuld met een barbecue. Bij deze barbecue waren ook alumni, medestudenten en sponsoren aanwezig. Dit zorgde voor nog meer gezelligheid en lange rijen om eten te halen, natuurlijk kan er niets anders gebeuren dan feesten na de introkamp barbecue en dit werd tot in de late uurtjes gedaan om uiteindelijk op vrijdagochtend weer terug te keren naar huis.


Wij kunnen met zekerheid zeggen dat we kunnen terugkijken op een enorm geslaagd introkamp. Zo hebben wij van Eva Bos en Noah Van De Sande, twee eerstejaars studenten die mee waren op het introkamp, gehoord dat het inderdaad de ideale manier was om medestudenten en docenten te leren kennen en dat het een geweldige week was!

 

We kunnen nu al niet wachten op het introkamp van volgend jaar om hier een nog groter succes van te maken!


Reactie schrijven

Commentaren: 0