Aanmeldformulier Inhousedag Witlox VCS - 31 januari 2023


Op dinsdag 31 januari 2023 organiseert onze partner Witlox VCS een inhousedag. Deze middag begint om 12.00 uur en is rond 17.00 uur afgelopen. 

 

Via onderstaand formulier kun jij jezelf opgeven om deel te nemen aan deze inhousedag. 

 

Locatie: Fellenoordstraat 72, 4811 TJ Breda.

 

Let op; deze inhousedag is alleen voor de Nederlandse Finance & Control studenten!Witlox VCS Inhouse-middag op 31 januari 2023

Heb jij altijd al een kijkje willen nemen bij een accountantskantoor? Dan is dit je kans! Witlox VCS organiseert op dinsdag 31 januari a.s. een inhouse-middag waarbij je de mogelijkheid krijgt om kennis te maken met het kantoor, het team en de energieke en gezellige sfeer! Daarnaast krijg je de kans om een accountant “het hemd van zijn lijf te vragen”. Wat je kunt verwachten is ontvangst met een lunch, je hebt de kans om collega’s van Witlox VCS te spreken, een kennismaking met het accountantsberoep en we sluiten samen af met een cocktailworkshop in het centrum van Breda. Het programma zal starten om 12.00 uur en zal gaan duren tot circa 17.00 uur. Zorg dat je met het openbaar vervoer komt, want het wordt met de nodige cocktail tropisch gezellig!

NB: eventuele dieetwensen, zoals alcoholvrije cocktails laat het dan even weten onder de knop 'Opmerkingen / aanvullingen'.Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.