· 

Maak kennis met Witlox VCS


Samen groeien als professionals

Als jij mensen wilt helpen groeien en finance is jouw terrein, dan voel jij je zeker thuis bij Witlox VCS. Wij hebben verstand van zaken en houden van doelmatigheid: korte lijnen, snel schakelen.

Toegankelijkheid zien wij als een groot compliment. En we zijn ambitieus, dus moedigen we persoonlijke en professionele ontwikkeling altijd aan. In een energieke en gezellige sfeer, uiteraard. Zo helpen we ook jóu groeien.

 

Ons team heeft alles in huis

Als financieel adviseurs en accountants ondersteunen wij bedrijven in hun ontwikkeling. Ons team heeft alles in huis op de terreinen bedrijfseconomie, belasting en organisatiekunde.

Wij organiseren bedrijfsprocessen tot in de puntjes, zodat klanten nooit voor verrassingen komen te staan en altijd kunnen sturen op actuele, betrouwbare cijfers. Zo krijgen ze de ruimte om echt te ondernemen.

 

Vanuit onze functie weten wij veel van onze klant. Zakelijk, maar ook privé, omdat er veel dwarsverbanden zijn. Met dat inzicht willen wij zoveel mogelijk waarde bieden. Hoe hechter de relatie is, des te meer vragen op tafel komen en des te groter de waarde is. Daarom bouwen wij bewust aan die persoonlijke band. En dat geldt ook voor hoe we met elkaar als collega’s omgaan. Voor een lokaal kantoor is Witlox VCS een forse speler. We hebben boots on the ground in West-Brabant en weten wat er speelt, sinds jaar en dag.

 

Ben je geïnteresseerd in een kennismaking? Neem dan contact op met Maartje van der Bijl via 076 - 522 53 30 / Maartje.vanderbijl@witloxvcs.nl of bezoek Witlox VCS en bekijk onze vacatures.


Interesse in de mogelijkheden bij Witlox VCS?

 

https://werkenbijwitloxvcs.nl/


Reactie schrijven

Commentaren: 0